Kinek mi a véleménye rólam így kép alapján? (Kép)
Figyelt kérdés
Szerintetek szép vagyok? 10/? Milyen tipusú lánynak gondoltok az életben ? Valaki ismerkedni?2013. jún. 27. 17:30
61/73 anonim válasza:
Nem lennél csúnya, de ezt az ezüstös lengyelpiaci szemfestéket dobd ki a pitsába, nem megy az arcodhoz. Barnák, zöldek inkább.
62/73 anonim válasza:
10/10, annak aki szeret. A tobbit meg szard le. Lol ez a pontozas komolyan.
63/73 anonim válasza:
Helyes vagy, csak rondán sminkelsz!
64/73 anonim válasza:
Nekem nem tetszik az arcod, bocsi.
Persze én sem vagyok tökéletes, de mondjuk én nem is tettem ide a képem, hogy pontozzanak. :)
65/73 anonim válasza:
Szerelmes lettem, írj privit ha akarsz ismerkedni.
27F
66/73 anonim válasza:
Kislányom nem itt kéne a fotóidat mutogatni!!!
Pista bá 87F
67/73 anonim válasza:
Aranyos lánynak tűnsz, igaz kissé tucatnak, de van valami ami ezt elnyomja. Ismerkedni? Attól függ merre élsz.
68/73 anonim válasza:
az öltözéked borzalmas fiú szemmel, amúgy ha előnyösebb képeket linkelnél és előnyösebben sminkelnéd magad, egész kis dög lennél.
tanács: itt ne ismerkedj
70/73 anonim válasza:
10/8 szerintem aranyos lány lehetsz, aki kicsit visszafogottabb, de ha egyszer megnyílik, akkor jól tudja érezni magát. Mindenképp társasági ember, és sokan szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!