Kinek mi a véleménye rólam így kép alapján? (Kép)
Azt gondolom, egyáltalán nincsen önbizalmad (mert a való életben nem kapsz pozitív vissza jelzéseket)
És azt nagyon szánalmas vagy hogy ha ezen az oldalon akarsz ismerkedni és még ráadásul feltetted a képeidet... (ami eléggé naiv húzás volt részedről mert bárki vissza élhet
vele)
Egy lány (20)
Szerintem jól nézel ki és ne hallgass a többire.
Hogy milyen vagy? Ezt így külsőre képek alapján nem lehet megmondani, csak találgatni.
Ha gondolod nyugodtan írhatsz privátba.
Válthatnánk pár üzenetet.
25/F
"egyébként nem vagyok buta, mert kitűnő tanuló nem lehet buta, én úgy gondolom"
Na evvel bizonyítottad hogy nem eszedről vagy híres!
Az iskola egy dolog, az élethez kell felnőni és okosnak lenni.
Az a fehér ruhás kép nekem nagyon bejön, nagyon aranyosan nézel ki abban a ruhában. Eltudnálak képzelni, hogy abban jössz hozzám :P
De am. igaza van a 20 éves csajszinak, téll. ne oszd meg mindenhol mindenkivel a képeid! Viszont nem vagy szánalmas csak nem kaptál eddig elég + visszajelzést. :)
Jéé, ezt is megéltük. Nem csak a fiúkat mellőzik, de egy bomba csajt se vesznek figyelembe. Hova süllyedtünk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!