Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott értelmes és mások véleménye alapján is szép lány vagyok. Nincs barátom és ismerkedni szeretnék. De nem megy! Miért? Többi lent
Figyelt kérdés
Rengeteg hobbim van, nagoyn sok embert ismerek, és eddig mindig rengeteg sráccal isemrkedtem mikor nem volt pasim és most vhogy semmi. Egyszerűen még ismerkedni se tudok. Segítsetek!! 16/L2010. okt. 12. 21:28
1/10 A kérdező kommentje:
bocsi az elírásokért
2010. okt. 12. 21:30
3/10 anonim válasza:
Ha szövegértésem nem csal, most van pasid.
4/10 anonim válasza:
Szép vagy de hülye. Ez van fogadd el. Egyszerre nem lehet mind2 az ember. Te hülye vagy.
5/10 A kérdező kommentje:
hmm nincs pasim. amúgy fejér megyében, mellesleg ha annyira hülye vagyok akkor magyarázd el h hogy jutottam az irínyi kémiaverseny országos döntőjébe. ja ha ezekután aztmondod h csúnya vagyok akkor privátban küldök képet
2010. okt. 12. 22:02
6/10 anonim válasza:
Nekem küldhetsz privátban képet :D Mondjuk látatlanban nem mondom rá senkire, hogy csúnya :D
7/10 anonim válasza:
Lehet, hogy a sok kémialabortól butén-hexafluorid-szagod van, és ez tartja távol a pasikat.
8/10 anonim válasza:
nem mondom látatlanban hogy csúnya vagy, de kíváncsivá tettél a kémiaversennyel
9/10 anonim válasza:
Azért nem ment eddig az ismerkedés, mert csak most írtál ide a gyakorikérdések-re. Most már menni fog! :)
10/10 A kérdező kommentje:
amúgy:D köszi a válaszokat mmint jobb kedvem lett ettől a laboros szagos dologtól:D xD
2010. okt. 14. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!