Lányok, egy kicsit már unalmas, hogy ilyen szövegekkel mutogatjátok magatokat. Imádom, ha feltesztek ilyen pucér képeket a döngetnivaló testetekről, de miért kell ez az álca? Miért nem lehet konkrétan azt írni, hogy "Megdugnátok?" ? Az életben a "mit csináljak az alakommal?" szöveggel mész oda a srácokhoz?
2013. jún. 10. 09:46
13/27 anonim válasza:
Tök jó alakod van, de ha jólesik, akkor sportolj.
Különben mit is keres ez a kérdés a 'Szerelem, szex' témakörben? Így ne csodálkozz, ha célozgatnak, ha meg ez volt a célod, akkor tényleg belevághatnál egyenesen a közepébe :P
20/N
2013. jún. 10. 09:48
14/27 Ivan Iljics válasza:
A biciklis válaszadóval értek egyet.
Teljesen jó ez az alak is.
2013. jún. 10. 09:49
15/27 anonim válasza:
Dogmatix, mégis formásodik valamiért. Nah mindegy, akkor viszont guggoljon meg csináljon kitöréseket, az már tuti megy fenékre :D
2013. jún. 10. 09:50
16/27 anonim válasza:
szerintem is jó az alakod
jobb ez a láb mint a fogpiszkáló
2013. jún. 10. 09:54
17/27 anonim válasza:
Teljesen jó alakod van.
De ha szeretnéd formálni a lábad, akkor bicikli vagy futás.
2013. jún. 10. 10:05
18/27 anonim válasza:
Szerintem jó alakod van:)
19/F
2013. jún. 10. 10:06
19/27 Zakathol válasza:
Kicsit magas a testzsírszázalékod, petyhüdt vagy.
A megoldás az aktív életmód. Ez bármit takarhat, de a 7-en legalább 5 napon sportolj, mozogj valamit 1-1,5 órát. Akár kutyasétáltatás, biciklizés, úszás, futás, konditerem ésatöbbi ésatöbbi...
Lehetőleg takarítsd ki az étkezésed is a moslékoktól, akkor igazán hatásos. Ízesített italok - kuka, fehérlisztes ételek - kuka, helyettük legyen mindennap valamilyen hús (akár hal is)
2013. jún. 10. 10:07
20/27 anonim válasza:
Egy kicsit plötyi vagy, csinálj erőnléti edzéseket. Persze tudom, hogy valójában nem ezért írtál ide, egyetlen dologra vagy kíváncsi és arra pedig a válaszom: igen, meg! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!