Mit csináljak hogy ne törődjek annyit az alakommal? Nem tudom magam elfogadni
Nagyon lefogytam most nyárra. Mindenki mondja hogy túl vékony vagyok ( még én is belátom ) de mit csináljak ha csak akkor tudom magam elfogadni ha modell alakom van? Régebben ezt a "megfelelési kényszer" a tanulásba fektettem...sokszor egész éjszaka tanultam...anyukám már veszekedett velem hogy fejezzem be hogy ilyen sokat tanulok ( bármi áron) mert rossz vége lesz. Most ez az egész megfelelési kényszer átment abba hogy tökéletes alakkal vagyok elégedett. Jártam már evvel a problémával pszihologusnál is de nem segített. Mit csináljak?
15/L
szerintem kösd le magad valamivel.
tehát legyél mindig emberek közt, beszélgess velük, hogy addig se "fogyókúrázzál".
azt nem mondom, hogy menj el dolgozni,mert még 15vagy.
de fessél hennát, vagy keres valami neked való hobbit, ami teljes odaadást kíván, és így nem lesz időd másokkal foglalkozni.
"anyukám már veszekedett velem hogy fejezzem be hogy ilyen sokat tanulok " ez butaság, ha pl.: tudós akarsz lenni, akkor sokat kell tanulni. de ha szeretsz tanulni, akkor ez is jó hobbi. ennyi erővel akik olvasnak ők is "buták".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!