Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mért nem tudom elfogadni magamat?

Mért nem tudom elfogadni magamat?

Figyelt kérdés
Már lassan egy hónapja figyelem,hogy miből menyit eszem,mozgok is,de eddig semmi nem látszik rajtam..Sokszor még attól is elmegy a kedvem,hogy ilyen testtel bemenjek a városba..
2011. aug. 18. 10:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ebből nem derül ki, milyen magas vagy, hány kiló, milyen alkatú, milyennek látod magad. Sőt, az sem, hogy az odafigyelésnek van-e értelme: lehet, hogy rossz információid vannak arról, hogy kell táplálkozni. Min változtattál, mi volt 1 hónapja, mi van most?

Ráadásul 1 hónap nagyon rövid idő...

2011. aug. 18. 10:21
 2/12 A kérdező kommentje:
165centi vagyok,70kiló,de szerintem inkább nézek ki 100nak..mindig is sportoltam,most futni is járok,jövő hónaptól úszni is.legtöbször salátát eszem(mást nem is nagyon kívánok),gyümölcsöt,natúr joghurtot,sajtot,párolt zöldségeket.előtte mindig azt ettem amit találtam,sokszor este is fehérkenyeret meg ilyesmiket.
2011. aug. 18. 10:31
 3/12 anonim ***** válasza:

A 165/70 nem olyan vészes, tény, hogy van rajtad pár kiló, de ennyire ne utáld magad. :)

Nagyobb baj, hogy amit gondoltam, az beigazolódott, amit csinálsz, az nagyon rossz.

Semmi fehérje nincs benne, + a szénhidrátot is teljesen megvontad, amit nem lehet. Szerintem nem arról van szó, hogy "nem kívánod", hanem hogy már annyira éhes és gyenge vagy, hogy emiatt nincs étvágyad és sz*r a kedved.

Tessék reggelire megenni a kenyeredet (1 szelet), ha lehet, tk. kiőrlésű, ha nem megy, akkor fehér. Ha toast, akkor 2 szelet.

A salátához egyél húst. Ha az öntet olajos vagy majonézes, akkor rengeteg kalória van benne.

A sajtok nagyon zsírosak. Lehet sajtot enni, de mértékkel.

Lehet enni ebédre rizst vagy kevés krumplit.

Figyelj a kalóriákra és az összetételre, másképp nem megy. Heti fél kg-val számolj, a fontot állítsd át kg-ra.

[link]

Ha túl sokáig koplalasz, annak hízás lesz a vége, mert előbb-utóbb megéhezel.

A mozgás az jó.

2011. aug. 18. 10:39
 4/12 A kérdező kommentje:
köszi a normális választ!:) húst szoktam enni a salátához,öntetnek max sima joghurtot.de megfogadom a tanácsaidat!
2011. aug. 18. 10:50
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Én nem is értem hogy lehet ennyire felhízni. Én 165 cm-hez vagyok 53 kg tegnap megettem 4 islert+ még tésztát és húst majdnem hánytam annyit ettem.... és mégsem vagyok ennyi.

Ti mit esztek?

26L

2011. aug. 18. 11:05
 6/12 anonim ***** válasza:

B,azzmeg utolsó jó bunkó vagy!

Tudod nem mindenkinek adatik meg az hogy 50 kiló legyen.Hidd el nem direkt hízlalják magukat...

2011. aug. 18. 11:14
 7/12 A kérdező kommentje:
engem gyerekkoromban nem fogtak eléggé,és egy gyerek még szerintem nem fogja fel,hogy ezt nem kéne..és most próbálnám ezt helyrehozni..
2011. aug. 18. 11:15
 8/12 anonim ***** válasza:

A "bunkó" hozzászólónak üzenem, hogy 1. ha érdemi választ nem tud adni, ne szóljon bele. 2. genetikai alapon is lehet hízni. Ugyanannyi kajára mindenkinek másképp reagál a szervezete, sajnálom h ezt nem tudod.

A kedves Kérdezőnek üzenem, hogy ugyan nem vészesen kövér, de ne is fogadja el magát ilyennek, mert ha most nem tesz valamit, hogy egészségesebb és szebb legyen, akkor majd (esetleg pár év múlva) 100 kilóból nehezebb lesz fogyni. Én a 90 napos diétát csinálom, sikerrel. Nos, erről is van, aki jót mond, van aki lehúrrogja, sztem olvass utána, ha tetszik próbáld ki bátran. Nekem bevált, az biztos. 90 nap végére 13 kiló minusz, mára pedig tisztában vagyok azzal, hogy nem kell mindenfélét összeenni egy nap és akkor nincs gond. Sok Sikert!:)

2011. aug. 18. 11:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok...és ne akarj heti 5 kilót fogyni, mert ilyen semmilyen csodaszerrel sincs, ahogy nem egy hét alatt híztál meg, fogyni sem egy hét alatt fogsz. S a lassú fogyás előnye, hogy nem lesz vacak, meg csíkos utána a bőröd, és a gyomrod átáll a rendes kajákra. Szóval én bátran ajánlom a 90 naposat..
2011. aug. 18. 11:22
 10/12 anonim ***** válasza:
11:05-ös: az ilyen beszólások miatt némelyik giliszta jól megis érdemelné hogy meghízzon. De te se tudhatod pár év múlva mit hoz a jövő. Nem mindenki ugyanolyan van aki nagyon hízékony ismerek olyat aki mindent magába töm ahogy te is és nem hízik van ilyen. Mivel a genetika 27%-ban felelős azért hogy hízékony vagy vagy nem.
2011. aug. 18. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!