Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudjam magamat elfogadni?

Hogy tudjam magamat elfogadni?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és egyáltalán nem vagyok magammal meg elégedve egy kicsit szőrösebb vagyok mint egy átlag lány szóval minden test részemen van szőr leginkább a fenék a has és a mell meg a karomon látszik a legjobban mert fehér bőrű vagyok és sötét barna hajú ezért még inkább meg látszik télen meg aztán főleg és hát az arcom se olyan szép mert zsíros és a szemem alatt mint ha pici pattanások lennének az alakommal úgy nagyon semmi gondom nem lenne. De amikor meg látok egy szép és csinos lányt mindig el kap az irigység hogy milyen jó lehet neki hogy fel vehet topot vagy szoknyát és jól áll neki mert nem olyan mint egy majom:(.Kérlek segítsetek mert az önbizalmam a padlón van és nagyon kritikus vagyok magammal!:((
2009. júl. 25. 15:22
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem írni hogy ezzel a szőr problémával már voltunk orvosnál és azt mondta hogy nem kóros és nem olyan vészes de én akkor se érzem így jól magamat.
2009. júl. 25. 15:27
 2/4 A kérdező kommentje:
lécci valaki válaszoljon:(
2009. júl. 25. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha szőrösebb vagy az átlagnál, akkor se keseredj el, mert létezik egy csomó szőrtelenítő módszer.

Ha nem lennél szőrös, akkor sem lenne önbizalmad??

Nyugi, nekem nagy orrom van és ezért nekem sincs annyi önbizalmam.

Azt írod hogy az arcod se olyan szép mert pattanásaid vannak. Nekem is vannak pattanásaim, 19 éves vagyok. Nézz körül a neten, annyi féle pattanástalanító kencefice van, még zsíros bőrre is, használj arckrémeket kifejezettem zsíros bőrre. Ezek csak pici apró bajok.

Ha nem lennél szőrös és nem lennének pattanásaid, elégedett lennél magaddal?

2009. júl. 25. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:

ezek mind kezelhető dolgok. ha meglátsz egy szép lányt, valszeg ő sem így pattant ki anyja hasából, hanem tett azért h szép legyen.

a szőrösség eltüntethető (valszeg azok a szép lányok is borotválják magukat) a problémás bőr pedig szintén kezelhető, akár kozmetikusnál, akár otthon.

ezek nemolyan dolgok amiket elkell fogadni, ezek olyan dolgok, amikkel kb minden 2. nő küzd, vmelyikkel a 2 közül, vagy akár mind2vel, de tesznek ellene.

énis szőrös vagyok, de gyantázom, és nincs vele semmi problémám.

én az arcomat pl nemkezelm semmivel, mert nekem a boltban kapható cuccok nemváltak be, de nekem nagyon érzékeny a bőröm. 24 vagyok már, így pattanásaim ninscenek, de a te korodban nekemis voltak, és énis tettem ellenük. probáltam.

2009. júl. 25. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!