Hogy tudjam magamat elfogadni?
Szia!
Ha szőrösebb vagy az átlagnál, akkor se keseredj el, mert létezik egy csomó szőrtelenítő módszer.
Ha nem lennél szőrös, akkor sem lenne önbizalmad??
Nyugi, nekem nagy orrom van és ezért nekem sincs annyi önbizalmam.
Azt írod hogy az arcod se olyan szép mert pattanásaid vannak. Nekem is vannak pattanásaim, 19 éves vagyok. Nézz körül a neten, annyi féle pattanástalanító kencefice van, még zsíros bőrre is, használj arckrémeket kifejezettem zsíros bőrre. Ezek csak pici apró bajok.
Ha nem lennél szőrös és nem lennének pattanásaid, elégedett lennél magaddal?
ezek mind kezelhető dolgok. ha meglátsz egy szép lányt, valszeg ő sem így pattant ki anyja hasából, hanem tett azért h szép legyen.
a szőrösség eltüntethető (valszeg azok a szép lányok is borotválják magukat) a problémás bőr pedig szintén kezelhető, akár kozmetikusnál, akár otthon.
ezek nemolyan dolgok amiket elkell fogadni, ezek olyan dolgok, amikkel kb minden 2. nő küzd, vmelyikkel a 2 közül, vagy akár mind2vel, de tesznek ellene.
énis szőrös vagyok, de gyantázom, és nincs vele semmi problémám.
én az arcomat pl nemkezelm semmivel, mert nekem a boltban kapható cuccok nemváltak be, de nekem nagyon érzékeny a bőröm. 24 vagyok már, így pattanásaim ninscenek, de a te korodban nekemis voltak, és énis tettem ellenük. probáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!