Mit tegyek? Nem érzem jól magamat, nem szeretnék élni, állandóan meg akarok halni, olyan érzésem van mint ha nem én lennék, belenézek a tükörben és azt látom hogy ez valaki más idegen, nem tudom elfogadni, hogy ez én vagyok, nem tudom mit tegyek.
azért vagy szarul,meg gyógyszereket szedsz.a gyógyszer nem fogja meggyógyítani a pánikbetegséged,csak elnyomja. ezért felesleges szedni,azt a rengeteg pénzt,amit kiadsz rá,költhetnéd érdekes könyvekre,vagy egy kondibérletre,ahol kimozoghatod magadból a bajokat... nekem is voltak "pánikrohamaim" (bár ez csak egy nagyon divatos szó,ez nem betegség,hanem állapot),és én a pszichológusig mentem el vele,nem pszichiáterhez,akit nem érdekelnek a lelki gondjaid,csak felírja a gyógyszert és hazaküld,hogy old meg magad.
a te döntésed,hogy gyógyszereken élsz-e ilyen fiatalon,vagy felülkerekedsz az önsajnálaton,és elkezdesz élni. de hidd el, ha folytatod a bogyók szedését,ez az állapot fog maradni. van egy problémád, amire elkezdtél ilyen káros hatású gyógyszereket szedni,látod,nem is használnak,sőt,rosszabb tőlük. akkor meg minek költesz rájuk pénzt,minek teszed ki magad ennek az állapotnak? össze kell szedni magad,elkezdeni változtatni az életeden,ahelyett,hogy tengődnél ebben az állapotban. a gyógyszer elnyomja benned a rossz érzéseket,de megoldani nem fogja. mint mikor kiöntöd a teád a fehér szőnyegre, de ahelyett,hogy kimosnád a szőnyeget,eltakarod valami bútorral a foltot,hogy ne látszódjon. a folt attól még ott van,hogy nem látod...
ezeken gondolkodj el,és ha rám hallgatsz,hagyd abba a gyógyszerezést,mielőtt jobban tönkremész.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!