Önnek is nehéz elmennie vécére idegen helyen?
Figyelt kérdés
Bocsi a kategóriáért, nem találtam jobbat, ezt meg sokan olvassák. Szóval ti el tudtok menni idegen helyen nagyvécére? Nekem egyszerűen nem megy, hiába ülök akár egy órát is. Szörnyű:S2011. júl. 17. 23:25
1/12 anonim válasza:
:D pont igy vagyok vele én is...nagyon rossz,épp multkor voltunk 1 hétre kirándulni,netudd mit éltem át,alig vártam hogy jöjjünk haza-és első a vc volt :D
2/12 anonim válasza:
igen, nekem is nehéz .... félek h kihallatszik, meg az is kellemetlen hha bemennek az ember után...
3/12 anonim válasza:
Nem,még akkor sem ha nagyon kell. Mikor odaérek egyszerűen "elmúlik" :S.
4/12 anonim válasza:
igen, szintén. :S
bár ha olyan helyen vagyok, ahol pottyantós, és távol van a háztól, ott valamelyest nekem könnyebb.
5/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok így:D Már előre rettegek, barátommal 4 napos nyaralás, úgy fog fájni a hasam:S De mitől lehet ez? Valami pszichikai gát vajon?
2011. júl. 17. 23:32
6/12 anonim válasza:
Én is így vagyok.rettentő kellemetlen dolog tud lenni :D :S
7/12 anonim válasza:
Szerencsére nekem milyen bajaim nincsenek, de úgy gondolom, ez tényleg "csak" egy belső gát.. Kinek miért..
Van ilyen ismerősöm nekem is, de gyógymódot ők sem tudnak rá..
8/12 anonim válasza:
El. Inkább, mint görcsöljek a szarhatnéktól.
9/12 anonim válasza:
Pisilni tudok bárhol, nagydolgozni csak nyaraláson szoktam(de ha nem megy az inkább a környezetváltozás miatt van vagy az ottani kaja miatt),mivel többnyire családtagok vannak egy helyen,ha ismerősök akkor olyankor csinálom amikor épp nincs ott senki,párom elött meg nem vagyok szégyenlős.
10/12 anonim válasza:
én egyébként úgy vagyok, hha tudom h nyaralás lesz, v a barátomnál alszok akk előtte 1-2 nappal kevesebbet eszek :S:D persze normális határig, csak h mégse sűrűn látogassam azt a wct... és előtte kerülöm a hashajtós ételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!