Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tudom magamat elfogadni...

Hogy tudom magamat elfogadni szülés után? Mármint az alakom változását?

Figyelt kérdés

6 hós a fiam és bár csak 2,5 kg van fenn de az alakom megváltozott de valami brutál mértékben, így a báli szezon közepén, keresztelő előtt semmilyen régi ruhám nem jön fel és nem a plusz 3 kg miatt hanem a csípőm eddig sem volt valami keskeny de most...

tudom hogy miért csináltam... ha ránézek a fiamra jó érzés tölt el de magamat akkor is rondának látom, csak tudom hogy értelme volt

a férjem elfogad és nem érti a problémámat( bár zéró házaséletünk van), vettünk új ruhát, de az hogy a régiekben olyan voltam mint egy kötözött sonka, hát az gáz...

persze itthon slamposabban jár az ember lánya mint mikor dolgoztam, most már erre is igyekszem figyelni, de csak kicsit jobb

az érdekelne hogy mivel győztétek meg magatokat hogy így kiszélesedve is szépek vagytok

hát ez kicsit hosszúra sikeredett bocsi:)

2009. febr. 6. 09:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!3 hónapja szültem egy gyönyörűséget,minden szenvedést +kilót megért!Szoptatok,és így kilőve a fogyókúra,mozgás is csak annyi,amit a gyerekkel teszek.A bicepszem már tök jó a 6 kg tól,de a hasamon van felesleg és a csípőm is kiszélesedett.Így a kedvenc cuccaim nem tudom fölvenni :(

Ráadásul a férjem is állandóan szekál,hogy mennyit eszem....pedig én világ életemben nagy evő voltam.Kb 4 kg + van rajtam,ez nem sok,de mégis lötyög a pocak,nem ér össze a nadrág....GÁZ!Egy időbe kipróbáltam hogy otthonra is tettem föl egy kis sminket,új Otthoni cuccokat vettem,ami kicsit divatosabb,és ha kimegyünk sétálni,próbálok nőcisen kinézni(de van hogy csak mackóban megyünk)

próbáld meg azokat a dolgokat kihangsúlyozni magadon,amik tetszenek,mert gondolom az arcod,hajad nem változott annyit,és ha módod van rá,menj el mozogni,szoliba...és olyan emberekkel találkozni,akik megdicsérnek,hogy ilyen jól nézel ki szülés után.És a báli szezon meg lesz ahogy lesz,ha új a ruhád,abban biztos nem vagy "kötözött sonka",és ha szépen kifested magad,sikered lesz.

Ha elmentek wellneszni pl meglátnak fürdőruciban karodon a kicsivel-biztosan irigykedni fognak hogy milyen jól nézel ki

2009. febr. 6. 10:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

8,5 hónapja szoptatok,van rajtam még 15 kiló.Én is széles csípővel voltam megáldva,ami a szüléstől csak még szélesebb lett.

Egyelőre próbálok megbarátkozni azzal,amit a tükörben látok,és azzal bíztatni magam,h szoptatás után azonnal fogyókúrába kezdek,addig pedig igyekszem kevesebb szénhidrátot és ilyesmit fogyasztani,h legalább a kilók vándoroljanak lefelé egy kicsit.

Elfogadni nem egyszerű,és tisztában vagyok vele,h az egész ruhatáram átalakításra szorul,hiszem a mégszélesebb csípőmre semmi sem jön fel a régi cuccokból,hacsak nem fogyok kb 5 kilóval a régi alá.

Igazából én úgy érzem,h én már nem azért vagyok/leszek szép,mert jó az alakom,hanem mert anya vagyok.Ez egy teljesen más szépséggel ajándékoz meg,mint ami a médiából folyik a nyakunkba.A férfiakon pedig azt érzem,h ennek ők is tudatában vannak,és talán még jobban is értékelik,mint a korábbit.Mert nézhet valaki jól ki,lehet egy anorex gebe nagy cickókkal,de az a gondoskodó szeretet,ami bennünk van,az mindezt elhalványítja.

Szerintem.

2009. febr. 6. 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

4 éve szültem. 3 kg volt rajtam, mielőtt újra terhes lettem (12 hetes vagyok), de nem sikerült elfogadni magam így. Elég csinos voltam, nem voltam hízásra hajlamos. Szülés után megmaradt a csípőm, zsíros a combom, hasam; nem kövér, de mégis csúnya.

Pedig én már dolgoztam, mozogtam, mégse javult semmi.

Az én párom is elfogadott, szerinte ez nem probléma!

Én így jártam!

Boldog babázást!

2009. febr. 6. 10:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki más (reménykedem), én 4 kónapja szültem és rajtam is maradt 3 kg, már rég nem mértem meg magam, de a múlt héten feljött rám a legszükebb nacim is ami eddig nem jött rám, csak a lábamról és a fenekemről ment le, de a csípőm meg a derekam???,hát nem süllyednék el a tengerben, mert az úszógumi ami rajtam van fenttartana. Az én barátnőm 2éve szült maradt rajta 12kg plusz egy év után soványabb lett mint volt, pedig ő sem fogyózott mert szoptatott, én abban reménykedem, hogy nekem is sikerül. Csajok, remény van, sikerülni fog!!!!
2009. febr. 6. 11:32
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi csajok:)
2009. febr. 6. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!