Mit csináljak az alakommal? Már előre félek a strandtól.
Figyelt kérdés
Szerintetek nagyon gáz alkatom van? Kéne fogynom? De rohadt őszintén légyszi.
Szerintem combba nagyon erős vagyok. egy tízes skálán mennyit kapnék?
2012. jún. 11. 23:38
1/32 anonim válasza:
Hát őszintén eléggé használhatatlan az a kép amit feltoltál ,..szerintem önmagadba rendezd a dolgaidat és ne gyökér emberkék visszajelzésére várj mint pl Gy.K. amúgy amennyi kivehető a képen nincs gáz az alakoddal és ha annyira ragaszkodsz a 10 skálához akkor pl 8
2/32 anonim válasza:
Hmm... imádom az ilyen típusú lányokat!
Nálam 10/10 megnéznélek bikiniben is!
NAgyon jó nő vagy! :)
3/32 anonim válasza:
8 ast simán szerintem nem vagy kövér bár nekem is ilyen combom lenne :D
4/32 anonim válasza:
Szerintem nem kell fogynod, nagyon jó alakod van, én azt mondom. 10/9
5/32 anonim válasza:
Ó, te szegény, úgy tudlak sajnálni. Legalább 250 kiló vagy, látszik a képen, csoda, hogy nem olvadsz el a napon. Most komolyan, miért mindig azok aggódnak a súlyuk miatt, akiknek nincs is okuk rá?
6/32 anonim válasza:
ha jó minőségű bikinis képet kapok, akkor majd pontozok.
szerintem nincs félnivalód amúgy
7/32 páff.. válasza:
miért, ha strandra mész csak akkor vagy erős combba? :) ne foglalkozz vele,nekünk fiúknak a belső értékek fontosak, hogy dagadt vagy az senkit nem fog érdekelni..:DDD
8/32 anonim válasza:
10-es skálán 15-ös. Egyéb kérdés?
9/32 anonim válasza:
nemvagy kövér, se vékony, combba pedig jó vagy, én szeretem ha nem fogpiszkáló egy lány lába.
10/32 A kérdező kommentje:
fúha nem ilyen válaszokra számítottam.De örülök hogy ti így gondoljátok
2012. jún. 11. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!