Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibaj az alakommal tényleg ennyire szar? (fürdőruhás kép)
Figyelt kérdés
[link] a srác aki tetszik azt mondta h szerinte kövér vagyok .. én is így gondolom .. de mások szerinte meg jó alakom van -.- szerintetek ??2011. nov. 19. 19:06
2/22 szamóca.. válasza:
nem vagy kövér, csak kicsit plöttyedt. sportolj
3/22 anonim válasza:
most azt akarod h itt fényezzenek ?
átlagos, nem vagy vékony de nem is vagy kövér
4/22 anonim válasza:
szerintem ponnt jó! Ne is figyelj rá!!
5/22 anonim válasza:
És melyik részed kövér??? Mert a képen nem látni, hogy az lennél... zsíros a szemgolyód, vagy mi??? :D
6/22 anonim válasza:
Jó alakod van, egyáltalán nem vagy kövér!
8/22 anonim válasza:
A kép alapján alig lehetsz több 15-nél. MINEK FOGLAKOZOL ILYENEKKEL HOGY MILYEN MEG NEM MILYEN MEG ILYEN ALAK OLYAN ALAK? pff
9/22 anonim válasza:
Szerintem ebböl a kepböl nem nagyon lehet megallapitani,hogy a kerdezö hany eves,de mindegy...Te 15 evesen mivel foglalkoztal,barbikkal vagy mi???vegkep nem vagy köver,jol nezel ki!!!
10/22 anonim válasza:
GYÖNYÖRŰ! SZERINTEM TÖKÉLETES! 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!