Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak az alakommal?...

Mit csináljak az alakommal? Már előre félek a strandtól.

Figyelt kérdés

Szerintetek nagyon gáz alkatom van? Kéne fogynom? De rohadt őszintén légyszi.

[link]

Szerintem combba nagyon erős vagyok. egy tízes skálán mennyit kapnék?

2012. jún. 11. 23:38
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:

figyu, semmi baj itt az alakoddal :) pont jó :) én személy szerint nem szeretem a piszkavas alkatú lányokat, hanem inkább az olynaokat, akiknek van alakjuk. neked van :) ne szégyellj semmit a strandon. Bár nem a gyk-s válaszok alapján lesz neked önbizalmad, hanem amikor elfogadod saját magad :)

Akinek meg nem tetszel, annak egyszerűen mondd, hogy "kinek a pap, kinek a paplan." Nem kell mindenkinek tetszeni, merem állítani, hogy sok fiúnak tetszel :)

De igazából ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor változtathatsz. Ne fogyókúrákkal, meg diétákkal, hanem sporttal. A sportos lányok a szexis lányok, nem a vékony lányok ;)

19F

2012. jún. 12. 01:57
 22/32 anonim válasza:
ui.: hogy minek kellett kihomályosítanod magad, egyáltalán nem értem :D
2012. jún. 12. 01:57
 23/32 anonim ***** válasza:

Ezeknél a kérdéseknél, mindig ilyen fejet vágok:

[link]

Na mindegy, soha nem fogom megérteni a nőket..

2012. jún. 12. 10:14
 24/32 anonim ***** válasza:

Láttál már combba nagyon erős nőt? Mert neked nagyon szép alakod van, egy dekát ne fogyjál!

Rohadt őszinte voltam.

2012. jún. 12. 10:23
 25/32 anonim ***** válasza:

Én ilyen fejet vágok:

[link]

Pedig bak vagyok.

Kérdező, veled meg nincs semmi gond alakra (főleg, ha tényleg saját képet raktál fel), nem is értelek. Pontozni viszont nem tudok egy homályos, alig látszó képet.

2012. jún. 12. 11:41
 26/32 anonim ***** válasza:

Rohadt őszinte leszek: egy ilyen kép alapján SEMMIT nem lehet megmondani. oldalról fotózza magát valaki, mindig vékonyabbnak látszik optikailag. A combok, ha vastagok, elölnézetből látszanak igazán annak.

Plusz: a kép homályios, tehát nem látszik hogy ami a csontokon van az husi, izom, netán zsír. A magasságodhoz a 65 nem sok, de bizony nem is kevés. A BMI index egy baromság a csinosság szempontjából, azt csakis EGÉSZSÉG szempontjából érdemes mérvadónak tekinteni. Nekem pl a BMI indexem sokkal kevesebb mint a tiéd, de mivel aránytalan a testem, vékonyak a csontjaim, nekem a 170 centimhez a 60 kiló áll legjobban. Tehát amikor én voltam 65, nekem fogynom kell és izmosítani.

Nem vagy kövér, de előnyös képet tettél fel, és nem látszik a bőröd, hogy feszes vagy plötyi. Így tehát nem lehet megítélni normálisan, milyen vagy az életben. A képen jónak tűnik, ennyit tudok írni.

2012. jún. 12. 11:52
 27/32 A kérdező kommentje:

[link]

előről.A lábaim csúnyák szóval azt inkább nem fényképeztem

2012. jún. 12. 13:14
 28/32 A kérdező kommentje:
Ja és tudom hogy szar a minőség,de nem a telefon hibája. Samsung galaxy minim van,jobb fényviszonyok között gyönyörű képeket csinál
2012. jún. 12. 13:18
 29/32 anonim ***** válasza:
Ne akaratoskodj már, remek alakod van! ;)
2012. jún. 12. 13:23
 30/32 anonim ***** válasza:
Most mi is a baj az alakoddal??? Nagyon szép és nőies. Ha ennyire rossznak látod magad, keress fel egy pszichológust!
2012. jún. 12. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!