Mit csináljak az alakommal? Már előre félek a strandtól.
Figyelt kérdés
Szerintetek nagyon gáz alkatom van? Kéne fogynom? De rohadt őszintén légyszi.
Szerintem combba nagyon erős vagyok. egy tízes skálán mennyit kapnék?
2012. jún. 11. 23:38
31/32 anonim válasza:
most azert jottel ide,h megdicserjenek?! rohadt gaz vagy.. hosszas valogatas utan kitettel egy elonyos kepet,es most varod a pozitiv visszajelzeseket. nem itt kell dicsereteket bezsebelni,hanem a valo eletben...
sosem ertettem azokat,akik kitesznek magukrol kepet ilyen helyekre.. ha pedig tenyleg onertekelesi gondjaid vannak,akkor rendezd a fejedben a dolgokat,vagy tegy a testi hibad ellen.
attol,h egy elonyos kepre azt mondjak,h jo no vagy,meg nem jelenti azt,h a valosagban is ugy nezel ki..
egyik ismerosom a valosagban csunya,a kepeken viszont egy bombazo. es ez nem vicc!
32/32 anonim válasza:
26. vagyok, elölről sem rossz az alakod, de látszik hogy hízásra hajlamos vagy (combra) tehát tornázz heti szinten, nehogy gond legyen. Nekem is hasonló alkatom van, szenvedek is vele már, amióta szültem állatira figyelnem kell magamra, mert a kilók csúsznak ám fel ha nem figyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!