Hidd el nekem, hogy ezzel az alakkal nincs semmi baj, nem kell szégyelni. Aki szeret az így is szeret!
2013. máj. 24. 15:40
13/16 anonim válasza:
Kim full mű. Plasztikák,szilikonok...
A bal oldali képpel szerintem probléma nincs.
2013. máj. 24. 16:23
14/16 anonim válasza:
semmi baj nincs vele,hálát adnék az égnek,ha ilyen bnőm lenne.
2013. máj. 24. 19:05
15/16 anonim válasza:
Szerintem sem kövér a Kim-féle alkat. Bár nekem a vékony tetszik,de kövérnek semmiképp nem mondanám. Viszont én is azt látom mostanában mindenhol, hogy a ténylegesen kövéreket nem lehet kövérnek titulálni,mert háborgás van..meg nevezzük "husinak" mert az nem bántó..de én a 48 kg-al sovány/gebe/anorexiás/botsáska vagyok, és ezen ne háborogjak..igaza van az előttem szólóknak, nekünk, laposaknak is rosszul esik, a "kutyák játszanak csontokkal" és ehhez hasonló elmés mondások. Így ,mi sem érezzük magunkat nőnek. Pedig hízni sem mindig könnyű. Én 50 kg felé nem tudok menni,akármennyit eszem..és én is szeretnék néhány plusz kg-t ha más nem mellre/fenékre. De ez van. Alkati dolog...
2013. máj. 26. 12:04
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
Nekem is ilyen Kim-féle alakom van, csak természetes minden.
170 cm vagyok 55-56 kg-vel.
Jólesik, hogy akkor nem mindenki szerint kövér. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!