Hogyan öltözködjek jól, hogy szép legyek ezzel az alakkal is?
nem vagyok olyan hű de nagyon dagadt, de a csípőmön viszont csúnyán ott "ragadt" az a nemkívánatos felesleg.. :(
rajta vagyok, hogy eltüntessem,( tornával,) de addig is, szeretnék szép és csinos lenni tavasszal is..
de az a baj, hogy nemtudom, hogy mi a hozzám-illő ruha..
nemtudom, hogy milyen kéne: gatyából,szoknyából,pólóból,és dressz/ruhából... :(
előre is köszönöm a segítséget :)
hordj nagyobb bugyit, xD , ez mekkora..
nem kibuggyan a háj,, hanem alapból nagyobb a csípőmön a háj, hordhatok XXL es bugyit is, a háj ki fog ott dudorodni :( :O nem a bugyi miatt jön ki :( komolyan, ez a bugyi szinte még nagy is.. alapból ahogy van a csípőm és jön a combom ott van egy bemélyedés, mert a csípőmön így megragadt a háj :(
de
Van alakformáli also a top shopba meg a triumphnak is,amúgy tényleg azóta látod sok ilyet amiota bejöttek a csipőnacik,holott én is szeretem őket,de sajnos hihetetlen sokak számára de amitt is hizi oda az ember.Anyukám régen mindig magas nacikat hordott szép vékony dereka volt amiota bejöttek ezek a modern csipőnacik neki is lett ott feleslege pedig soha nem volt és máshol nincs gond vele.Szerintem is jobb a nem csipőnaci,bár mondjuk max ugy ha a felső takarja azt h hosszabb a dereka,mert szerintem nem olyan szép.Amúgy ne huzz testhezállo felsőt,inkább olyat ami bővebb derékban.Esetleg huzz inget ami sintén nem testhezállo.
Lehet nem ez a stilusod,nem is kell h tetszen,csak belinkeltem h mik lehetnek elönyösek és ami eltakar viszont nem tünsz benne nagydarabnak.Pl szerintem a mell alatt bő felső(harang alaku)elég kismamás és nem éppen elönyös hiába nem feszül rá a testre.
ezek a mostani jó szabású felsők nem kövéritenek föleg ha a szin is slankit pl fekete.
[link] (---na ez szerintem előnytelen,olyan töltött pulykás.
[link] (---még feketében sem jó.
[link] (--ez is bővebbb fazon viszont nem előnytelen.
[link] (--itt is látszik h nem kövér a viselője,,pedig egyáltalán ne testhezálló.
[link] (---vidám szín,bő,de mési jó!Szóval a lényeg h lehet egy bővebb is nagyon elönyös és egy tök szűk is nagyon előnytelen.
Tényleg sajnso sok olyat látni h cspő naciba van valaki,de uszogumija van és ehez fel is húz még egy feszülős felsőt,na hát az valami "szuper".
Amúgy ha ilyesmit hordasz szépen nyárig böven lejöhet a fölös ugy h észre sem veszik h most télen még volt ott valami:)A fürdőruciból még nem nagyon van bő:)
Szerintem passzos nadrágokat hordj, mert a lábad vékony. Ehhez lehet egy picit bővebb fazonú póló/ing/tunika így még nem fogsz kövérnek tűnni, hiszen a nadrág passzos. És ahogy előttem is írták fontos a ruha megfelelő mérete, ha kibuggyan a felesleg sokkal többnek fog tűnni, mint amekkora valójában.
Ha szereted az egyberuhákat, akkor szerintem A vonalú szabást válassz.
Szoknyából választhatsz rövidebbet, hogy a lábadon legyen a hangsúly. Illetve a felsők megválasztásánál is figyelj arra, hogy a feleslegről eltereld a figyelmed, akár egy különleges váll megoldással, vagy kitűzővel, kiegészítővel.
Azzal is "csalhatsz" picit, hogy az övet hol viseled. Próbáld ki mell alatt pl, de fontos, hogy sose ott használd, ahol a legvastagabb vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!