Ezzel az alakkal bevállalhatom ezt a ruhát vagy nem elég vékony?
2012. aug. 7. 20:51
1/12 anonim válasza:
nyugodtan :) nagyon jó az alakod :)
2/12 anonim válasza:
Szép az alakod, szerintem bevállalhatod. :)
4/12 anonim válasza:
Osztom a véleményket! Vállald be! :)
5/12 anonim válasza:
Tökéletes alakod van, jól fogsz kinézni benne!!! LIKE!!! :D
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm akkor elmegyek próbára... és amúgy nem esküvőre hanem szalagavatóra lenne
2012. aug. 7. 21:41
7/12 anonim válasza:
Nagyon jó az alakod, és a ruha is gyönyörű. Nem is értem a kérdést:D 14/L
8/12 anonim válasza:
Szerintem jól fog állni, de ennél soványabb ne legyél. A csípőd és a derekad nem elég nőies szerintem, de minden más szuper. Cserélnék veled alakot, mert bár nagyon vékony derekam van széles csípővel, nincs mellem és pipaszár lábaim vannak és sovány vagyok. Megkérdezhetem hány kiló vagy és milyen magas?
9/12 A kérdező kommentje:
tudom sajnos elég "fiús" alakom van de nem tudok tenni ellene..amugy 173cm vagyok és 56kg
2012. aug. 7. 22:14
10/12 anonim válasza:
jó alakod van,csak kicsit a csipőd meg a derekad egyben van... de ettől függetlenül szépek a lábaid,meg minden tökéletes! simán beválalhatod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!