Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi baj ezzel az alakkal?

Mi baj ezzel az alakkal?

Figyelt kérdés

[link]

(bal oldali kép)

[link]

Miért titulálják kövérnek azokat a lányokat, akiknek széles a csípőjük és nagy a mellük, szóval, tipikus homokóra alak.

Mert mindenütt azt látni, ha egy lány nem fiús alkat akkor bújjon el.

Arr miért nem gondol senki, hogy ha valaki genetikailag ilyen testtel rendelkezik (a tipikus 90-60-90), az ha meggebed sem lesz vékonyabb?

(Mármint, nem lehet keskeny csípője vagy pici melle, ami most akkora divat)

Miért kell rögtön molettnek, rosszabb esetben hájasnak nevezni?

2013. máj. 23. 18:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
31%

A baloldali nővel semmi probléma. Így néz ki egy nő.

Azok a deszkák, csontkollekciók akik a kifutón lépegetnek, mint a droid, azok nem nők... remélem sikerült elolszlatnom a félreértéseket.

És akkor még1szer.

A baloldali képen lévő nő, NEM kövér. Ilyen egy normális testalkatú NŐ.

2013. máj. 23. 19:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én az ilyeneket nem nevezem hájasnak, nagyon csinosak, de...

Az első válaszadónak üzenem főleg, hogy azért, mert valakinek nem nőtt D-sre a melle és a segge sem nagy, attól még igenis lehet nő. És ez ugyanúgy nem az ő hibája, ahogy az sem, hogyha valakinek széles a csípője és nagy a melle.

2013. máj. 23. 19:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván igazad van.

Én most arra a jelenségre céloztam, amit a divat sugall a nőknek. "legyetek csontvékonyak, mert az jó, mert akkor fogtok tetszeni a férfiaknak, nyomjátok a fogyókúrát ezerrel, norbi ápdét"

Ott cseszitek el, hogy a bzi divatmajmoknak hisztek és nem a férfiaknak.

2013. máj. 23. 19:14
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi, ezek nagyon szép, csinos alakok. :)
2013. máj. 23. 19:15
 5/16 anonim ***** válasza:
nekem semmi bajom velük. :)
2013. máj. 23. 19:26
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj, nincs vele, nagyon jó alakja van. Nekem eszembe sem jutott volna kövérnek nevezni. (:

Nem szeretem, mikor az emberek mindenkit lekövéreznek. Nem szeretnék senkit sem kiosztani, ez csak az én véleményem, de azért a 'gebe, csontkollekció, anorexiás' szavakkal sem kellene dobálózni. Én is vékony vagyok (túlságosan is), alig van mellem, lapos fenék. Emiatt pedig sokszor megkapom, hogy anorexiás vagyok stb. És nem csak azoknak esnek rosszul a bántó szavak, akik husisabbak, hanem a nagyon vékonyaknak is.

2013. máj. 23. 19:28
 7/16 anonim ***** válasza:
34%

Köszönöm szépen, igazán jól esik mindenhol azt hallani kis mellű nőként, hogy csak a Kim-féle genetikailag tökéletes nagy mellű nők a NŐK. Így fogadd el magad, és így érezd magad nőnek melltartó nélkül is, persze, és akkor én merjek a feketén kívül bármilyen más színű pólót is hordani, amiben nem lehet látni, hogy kis mellem van, és persze, hiába sportolok sírógörcsig, hogy tökéletes seggem és feszes lábaim legyenek, ha nagy mellem lenne, akkor molettként is csinos lennék.

Ez az. Köszönöm. Fiús alkat..rendben.

2013. máj. 23. 20:47
 8/16 A kérdező kommentje:

Nincs okod felháborodni utolsó, ez tényleg nem ellened irányult. Sem más kismellű nő ellen.

Igen, van olyan alak, amit fiúsnak hívnak (amikor vékony, egybe van a derék és a csípő és kicsi a mell), de ezt se bántásból találták ki szerintem. Nevezzük akkor modellalkatnak, az tényleg szebb megfogalmazás.

Pont az a kérdés lényege, hogy a vékony alak a trend ma, és a husibb alak már sokak szemében kövér.

Nem mellméretben van megszabva, hogy ki mennyire érezheti nőnek magát.

Nekem nagy mellem van (75C), és gyakran lennék inkább kismellű.

(Kim kardashian melle tudtommal nem saját, de javítson ki valaki, ha tévedek)

Amugy köszönöm a válaszokat! :)

2013. máj. 23. 20:54
 9/16 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, nekem van egy közeli barátnőm, aki pont olyan mint Kim Kardashian, és imádják, soha senkinek nem jutott eszébe kövérnek nevezni, elképesztően szexi.

Magadnak kreálod a problémákat, mert egyrészt Kimt nem egyszer nyilvánították már a legszebb nőnek a világon, nincs olyan ember akinek ne tetszene, a kis mell soha nem volt a nagybetűs ideál, maximum a Victoria Secret kifutón lógnál ki a sorból, de ennyi. Nincs semmi baj az alakoddal, ez az etalon, és ezt te is tudod.

2013. máj. 23. 20:58
 10/16 anonim válasza:
a bal oldali nő az gyönyörű, nem kell mindenkinek botsáskának lennie az nem szép
2013. máj. 23. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!