Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon duci vagyok ezzel az alakkal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy gáz itt kérdezni ilyesmit, de legalább így ismeretlenül remélem őszinte válaszokat kapok.
2013. ápr. 25. 18:13
1/31 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Alakulóban vagy, de szerintem az arányok jók:)
2/31 anonim válasza:
Hány éves vagy??? Amúgy szerintem nem.
4/31 anonim válasza:
hogy mer kimenni az utcára ilyen dagadt testtel?
teljesen tökéletes az alkatod!! :)
5/31 anonim válasza:
a netre feltenni magadról egy képet az a gáz.
szerintem nem vagy kövér csak molett:) sok férfi ezt szereti
24/L
6/31 anonim válasza:
nagyon jó alakod van :D szép vagy
8/31 anonim válasza:
ezzel most nem az volt a célod,hogy mindenki azt írja,h milyen jó tested van? :D
9/31 anonim válasza:
Viccelsz?! :P felfalnálak :P :P :P :P
10/31 anonim válasza:
Hát én szentem sokkal dagadtabb vagyok,nem értem hogy az ilyen jó testalkatú lányok miért sajnáltatják magukat??Mire jó ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!