Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon duci vagyok ezzel az alakkal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy gáz itt kérdezni ilyesmit, de legalább így ismeretlenül remélem őszinte válaszokat kapok.
2013. ápr. 25. 18:13
22/31 anonim válasza:
Szerintem szép tested van. Kövér biztos nem vagy, molett sem.
23/F
23/31 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy duci! Nekem nagyon bejönnél!
F.
24/31 Beviz Elek válasza:
Ilyesmi volt az exem formàra is, sùlyelosztàsra is, max egy picivel több arànyosan lerakódva. Nekem nem tetszett, de a belsö megfogott. Aztàn ràjöttem, hogy annyira nem èrdekli öt hogy vàltoztasson, ùgyhogy elpàlyàztam.
Perszze valakinek pedig pont ez az esete... (mint olvasható a sok vàlasz)
26/31 anonim válasza:
szerintem jók az adottságaid és ha megfogadod a tanácsomat elmész valamit sportolni. pl fitness vagy hasonló. nagyon csinos leszel:)
28/31 anonim válasza:
Semmi baj nincs az alakoddal. Pont úgy jó ahogy van.
29/31 anonim válasza:
Én is majdnem ilyen vagyok,:D szerintem átlagos, ne aggódj^^
30/31 anonim válasza:
szerintem kifejezetten szép alakod van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!