Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon duci vagyok ezzel az alakkal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy gáz itt kérdezni ilyesmit, de legalább így ismeretlenül remélem őszinte válaszokat kapok.
2013. ápr. 25. 18:13
12/31 A kérdező kommentje:
Hűűű, meglepődtem, mert alig mertem feltenni ezt a kérdést, féltem a sok negatív/bunkó választól. Egyébként meg, 8-as, semmi ilyen célom nem volt, nem vagyok magammal megelégedve egyáltalán. Amúgy köszönöm szépen, aranyosak vagytok! :)
2013. ápr. 25. 18:26
14/31 anonim válasza:
A karod elég hájas, más minden OK.
15/31 anonim válasza:
Köszi a kérdést, hasonló alkatom van, csak laposabb a hasam, viszont kerekebb a fenekem, meg vékonyabb a karom.
Totál elégedett vagyok.
Te is legyél az. :-) Csinos vagy. :-)
16/31 anonim válasza:
Cseppet sem vagy duci. Rendben vagy.
17/31 anonim válasza:
Cseréld le a tükröt! Nem vagy duci, szerintem ez pont jó alak.
18/31 anonim válasza:
Megerősíteném előttem szólókat, nem vagy duci. Viszont figyelj rá, hogy találj valamilyen mozgásformát, amit élvezettel tudsz csinálni, mert idősebb korban könnyen felszaladhatnak majd a kilók. (hasonló vagyok/voltam a korodban én is)legalábbis úgy tippelem, még elég fiatal vagy
19/31 anonim válasza:
Nekem is nagyon hasonló alakom van, szóval ezek a válaszok most az én önbizalmamon is lendítettek egyet :D
20/31 anonim válasza:
ha nekem ilyen seggem lenne egész nap csak fognám :D
nem vagy duci bár sztem még így is rád mehetne pár kiló xD
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!