Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti megengednetek a 15 eves...

Ti megengednetek a 15 eves lanyotoknak?

Figyelt kérdés

Hogy...

-sminkeljen?

-fesse a hajat?

-francia kormot csinaljon?

-szemoldokot szedjen?

-kovesse a divatot?

2013. febr. 17. 08:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Smink:

alapozo, szemceruza, szempillaspiral, szajfeny ok.

no: szines szemhejfestek - nehez jol banni vele es ribisen nezhet ki, pirosito szinten a fentiek miatt, szines ruzs nem.

Haj:

csak par arnyalat, esetleg ha nagyon nyustol 1-2 tincs szin kimoshato festekkel

de barnabol nem lesz szoke, se fekete... semmi drasztikus

Korom:

no mukorom

francia es gellakk johet.

nem felnottes diszitesek, de az ilysn essences dolgokkal engednem neki hogy jatszadozzon vele vagy akar en is segitenek neki: koromnyomda ilyenek mondjuk lehet ezt is kesobb mintatol fugg

Szemoldok:

o nem szedheti, kozmetikushoz mennenk

Divat:

hat attol fugg mit ertesz alatta.

izlesesen is lehet kovetni a divatot, remelem en jo pelda leszek elotte

22/N

2013. ápr. 28. 15:35
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem addig sminkelhet nyugodtan, amíg nem borítja magára az összes kenceficét :) A hajfestéssel ráér, nem kéne korán tönkre tenni a haját.A francia köröm nagyon ízléses tud lenni,a szemöldökszedés pedig már ebben a korban úgymond ,,alap". A divatkövetés pedig nézőpont kérdése,mit értesz ez alatt? :) 16/L
2013. ápr. 28. 16:09
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

A sminkelés helyett inkább megtanítanám, hogy hogy ápolja a bőrét. Egy 15 éves lánynak szerintem felesleges a smink, de már kezelni kell a pattanásokat (ha vannak) és nem árt néha kozmetikussal kitisztíttatni, főleg ebben a korban. Szerintem egy ápolt, karban tartott bőr többet ér, mintha kifestené magát.

A hajfestés szerintem felesleges, de nem a kora miatt, hanem egyébként is. Ritkán látom indokoltnak, és szebbnek a festett színt. Egy jó fazon viszont sokat dobhat rajta.

A műkörmözésnek sem vagyok a híve, és szerintem 15 évesen főleg mesterkélt a hatás. Növessze meg, lakkozza ki, tök jó dolgokat lehet műköröm nélkül is csinálni.

A szemöldökszedést simán megengedném, mert az nagyon szépen fel tudja dobni az arcot, és nem tesz kárt vele magában. Legyen óvatos, hogy ne szedje túl vékonyra.

A divat követéssel sincs semmi baj, de ha kezd kialakulni a saját stílusa, az még jobb. Mert nem biztos, hogy az épp aktuális divat mindenkinek jól áll, vagy jól megy a személyiségéhez.

2013. máj. 11. 09:03
 24/24 anonim ***** válasza:

Smink: Ha ízléses és alkalomhoz illő akkor igen. Viszont kiemelném, hogy nem attól függ, hogy egy smink vakolat-e, hogy hány terméket használ ( elég döbbenten olvasom, hogy pl az alapozó elég, mikor azt szinte kötelező vékony transzparens púderrel párosítani, vagy hogy a rúzs rosszabb, mint a szájfény. Egy nem égővörös rúzs pl nude/halványrózsaszín-barack sokkal szebb mint a csiricsáré szájfények..)

Hajfestés: Ha indokolt ( pl őszül) vagy nagyon unalmas a hajszíne ( nekem konkrétan szürke...) akkor igen. De lehetőleg természetes árnyalatra és természetes festékkel ( henna, khadi, stb). Sima festéket csak őszülésnél, mert tönkreteszi a hajat.

Francia körmök: Ha igényes, akkor persze:-)

Szemöldökszedés: Elvinném egy jó kozmetikushoz, mert otthon sok baleset van... Ha festi a haját, akkor a szemöldökét is befestetném.

Divat: Ha az évszaknak/alkalomnak/korának/alkatának/színeinek megfelelően öltözik, akkor nekem mindegy, hogy divatos cuccookat hord vagy nem.

2013. okt. 18. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!