Ti megengednetek a 15 eves lanyotoknak?
Hogy...
-sminkeljen?
-fesse a hajat?
-francia kormot csinaljon?
-szemoldokot szedjen?
-kovesse a divatot?
Sminkeljen?
Nos 15 évesen egy lány "döntő ponthoz" ér az életében,talán fogalmazhatunk így is..szeretne tetszeni a fiúknak és magának is..Szerintem ha SZOLIDAN sminkeli magát..pl:szemceruza,tus,kicsi alapozó..az teljesen belefér(:
Fesse a haját?
Háát kinek mi..szerintem nem olyan nagy dolog,nem kislány már,megengedheted neki,persze ne koromfeketére,vagy platinaszőkére..nekem is be volt festve,de megbántam.
Francia körmöt csináljon?
Szerintem ilyenkor már megengedhető..sokkal jobb és nyugisabb a helyzet,mintha a vele egykorú tinipic*ákhoz akarna hasonlítani,akiknek már 10 centis hegyes körmeik vannak.:)
Szemöldököt szedjen?
Szerintem ez kortól független..ha őt zavarja ,akkor teljesen nyugodtan.
Kövesse a divatot?
Nos manapság mindenki erre törekszik..teljesen normális ez a mai világban,egyszer úgyis rátalál a stílusára és nem akar majd követni semmilyen divatot..(:
Nincs gyerekem, de itt jobbára nem is gyermekes anyukák válaszolni:)
Sminkelni sminkeljen, de csak ízlésesen.Ha kell, tanácsokkal látnám el, gyakorolnék vele. Amikor én voltam 15 éves, akkora sminkbakikat követte el, hogy az kriminális.
A hajamat is festettem,és szerintem azt is megengedném. Főleg,ha olyan semmilyen hajszíne van, mint nekem.
A francia körömmeg egy manikűrözési/körömfestési mód, és igen,megengedném, hogy fesse a körmét:)
A szemöldök szedése teljesen alap dolog.
A divatot követheti, de adja bele a saját magát, egyéni stílust kialakítva, ahogyan én is csinálom.
Szóval ezek közül mindent megendnék.
Szerintem mindegyik elfogadhatótó, ha mértékkel csinálja.
Sminkelni csak szempillaspirállal, hajfestés.. Háát, az elég húzós; max melír szerintem, francia köröm alkalomra (pl. buli, szalagavató), a szemöldökszedés pedig tényleg a legartalmatlanabb, ugyanis ma már a 11 évesek is szedik; ha nem követi a divatot, az osztalytarsai kinevetik, úgyhogy azzal sincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!