Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti megengednetek a 15 eves...

Ti megengednetek a 15 eves lanyotoknak?

Figyelt kérdés

Hogy...

-sminkeljen?

-fesse a hajat?

-francia kormot csinaljon?

-szemoldokot szedjen?

-kovesse a divatot?

2013. febr. 17. 08:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Hajfestést és műkörmöt nem, sminket szolidan esetleg szájfény és kevés spirál. Felőlem kövesse a divatot de ne neonos pics@szoknyákban és 10 centis platform magassarkú cipőben akarjon suliba járni.
2013. febr. 17. 13:01
 12/24 A kérdező kommentje:
Koszonom! Leginkabb egyet ertek :) Nem kimondottan mukoromre gondolok, hanem olyan francia manikurre, amikor a korom vege feher, az alapja meg ilyen bezses rozsaszines.
2013. febr. 17. 13:02
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
minden mehet normális keretek között. Bár a hajfestés kicsit korai, műköröm felesleges.
2013. febr. 17. 13:11
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Sminkeljen?

Nos 15 évesen egy lány "döntő ponthoz" ér az életében,talán fogalmazhatunk így is..szeretne tetszeni a fiúknak és magának is..Szerintem ha SZOLIDAN sminkeli magát..pl:szemceruza,tus,kicsi alapozó..az teljesen belefér(:

Fesse a haját?

Háát kinek mi..szerintem nem olyan nagy dolog,nem kislány már,megengedheted neki,persze ne koromfeketére,vagy platinaszőkére..nekem is be volt festve,de megbántam.

Francia körmöt csináljon?

Szerintem ilyenkor már megengedhető..sokkal jobb és nyugisabb a helyzet,mintha a vele egykorú tinipic*ákhoz akarna hasonlítani,akiknek már 10 centis hegyes körmeik vannak.:)

Szemöldököt szedjen?

Szerintem ez kortól független..ha őt zavarja ,akkor teljesen nyugodtan.

Kövesse a divatot?

Nos manapság mindenki erre törekszik..teljesen normális ez a mai világban,egyszer úgyis rátalál a stílusára és nem akar majd követni semmilyen divatot..(:

2013. febr. 17. 13:55
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nincs gyerekem, de itt jobbára nem is gyermekes anyukák válaszolni:)

Sminkelni sminkeljen, de csak ízlésesen.Ha kell, tanácsokkal látnám el, gyakorolnék vele. Amikor én voltam 15 éves, akkora sminkbakikat követte el, hogy az kriminális.

A hajamat is festettem,és szerintem azt is megengedném. Főleg,ha olyan semmilyen hajszíne van, mint nekem.

A francia körömmeg egy manikűrözési/körömfestési mód, és igen,megengedném, hogy fesse a körmét:)

A szemöldök szedése teljesen alap dolog.

A divatot követheti, de adja bele a saját magát, egyéni stílust kialakítva, ahogyan én is csinálom.

Szóval ezek közül mindent megendnék.

2013. febr. 17. 16:06
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy kövesse a divatot úgy értettem, hogy ne öregasszonyos cuccokban járjon, hanem fiatalokhoz illő, szép ruhákban.
2013. febr. 17. 19:51
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nincs ezekben semmi, ebben a korban már tök normális.
2013. febr. 17. 22:44
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
módjával mindegyik mehet. egy kevés smink (szemcerka, szempillaspirál, szájfény), kevés melír, egy kicsi, elegáns köröm, szemöldök szedés az szerintem természetes, a divatot pedig követheti, persze ne legyen teljesen oda érte:)
2013. febr. 18. 09:34
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindegyik elfogadhatótó, ha mértékkel csinálja.

Sminkelni csak szempillaspirállal, hajfestés.. Háát, az elég húzós; max melír szerintem, francia köröm alkalomra (pl. buli, szalagavató), a szemöldökszedés pedig tényleg a legartalmatlanabb, ugyanis ma már a 11 évesek is szedik; ha nem követi a divatot, az osztalytarsai kinevetik, úgyhogy azzal sincs baj.

2013. febr. 18. 14:57
 20/24 anonim ***** válasza:
18%
14 éves osztálytársaimnak folyamatosan műkörme van, undorító!! 15 évesen néha néha azért még elfogadható főleg ha franciáról van szó de az osztálytársaim ilyen rózsaszín csillogósat csinálnak gusztustalan!
2013. febr. 27. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!