Szülők, ti megengednétek ezt a lányotoknak?
még annyit nyúlhat a bőre..és változhat..h undoritó lenne 5-6 és múlva rajta a tetoválás..:/
de te tudod..
15/L
én nem engednék meg ilyet neki..mert először tetoválás utána pirszing meg stb..
ha meg megharagszik majd megbékél:/
Hát nekem a mellkasra való tetoválásom meglenne régen ha nem kéne várnom még azzal hogy kicsit hízzak.
Ahol később is szép lesz az csukló lábfej boka. Ezeken a helyeken fix hogy nem nyúlik a bőre annyit hogy eltorzuljon a tetkót.
Nekem 17 éves koromban lett a lábszáram tetoválva de még mindig ugyanolyan mint azon a napon.
Kézfejen szép lesz :)
18/F
én sem engedném majd ha betölti a 18-at akkor megcsináltathatja! ráadásul a kezére amit majd nagy korában takargathatja! csak egy fellángolás majd elmúlik
20/l
Éljen a mintaszülő... az ilyenek miatt, mint te, tartanak ott a mai fiatalok ahol.
Én nem engedném meg neki. 15 éves... ilyenkor a legváltozékonyabbak. Ma tündéri lány, holnap rocker, holnapután már plázacica. Inkább várjon vele 18 éves koráig, ha még mindig tetszik neki a minta akkor varrassa fel (saját pénzből), akkor már te se nagyon tudsz beleszólni.
Amúgy a legtöbb ismerősömnél úgy kezdődött, hogy felvarratott 16-17 évesen egy kis mintát, meg jött még egy kicsi, aztán jöttek a nagyobbak. Ráadásul ki tudja mit fog majd dolgozni, és jó pár helyen nem nézik jó szemmel a tetoválást (akármi a minta), ha nincs jól letakarható helyen (pl hivatalokban, bankokban..stb ahol dresscode van).
Nekem nincs tattom, sokat játszottam a gondolattal, hogy legyen-e, de még nem hiszem hogy itt lenne az ideje, pont a fent leírtak miatt.
21/L
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!