Szülők, ti megengednétek ezt a lányotoknak?
15 évesen tetkó? Elég szabadelvű vagyok, de azért ez nekem is sok. Felnyalható rágóstetkó, esetleg... Na jó, egy henna igen, viszont egy igazi tetkó:S Annyira kiforratlan egy 15 éves lány személyisége, még legalább 5x megváltozik a világképe, az ízlése meg milliószor, lehet hogy amit ma magára tetováltat, az miatt holnap már telebőgné a párnáját.
Lehet mondani, hogy érett, de nem az. Ennyi idősen mindenki "nagyon érett", aztán pár év múlva rájön, hogy mennyire nem volt az.
Az aggodalmadról pedig, hogy esetleg megutál: 15 évesen én is éltem-haltam egy tetkóért, volt egy minta, amit mindenképpen magamra akartam varratni. Anya nem engedte, hisztiztem egy sort. Így, majdnem 3 év távlatából hálás vagyok neki, mert azóta megbántam volna.
Helyes. Ne az legyen a nevelésnél a döntő szempont, hogy megharagszik-e. Ha megharagszik, hát tegye, úgyis rájön később, hogy máshova nem tud majd menni.
Az meg ne legyen mérvadó, hogy egy nagyon okos 18éves lábán nem nyúlt meg a 17 évesen (azaz kerek egy éve! hú) csináltatott tetkó. xD
Kézre viszont később se hagyd, sok munkahelyen eleve kizáró ok, csakis eltakarható helyre, suliban sem veszik jó néven, még egyetemen is vannak olyan profok, akik ilyenek miatt is megvágják akár az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!