Ti megengednetek a 15 eves lanyotoknak?
Hogy...
-sminkeljen?
-fesse a hajat?
-francia kormot csinaljon?
-szemoldokot szedjen?
-kovesse a divatot?
Smikleni csak akkor, ha szolid. Max egy kis szempillaspirál, allpozó, esetleg valami alkalomra szemceruza, tus is belefér.
Hajfestés fölösleges. Maximum nyáron, de azért nyugodtan várhat vele még egy évet.
Francia körmöt csak akkor, ha nagyon akarja, és max 1-2szer.
Szemöldökszedést simán igen.
A divat követése relatív. Ha nem tesz kárt magában ezzel, akkor nyugodtan.
én 17 vagyok, de sztem hajfestessel, mukorommel még ráér. a tobbit csinalhatja,amennyiben bele fér nálatok,pénzügyileg hogy kövesse a divatot..
ja és a szemoldok szedés a legartalmatlanabb. ha nagyon kiszedi,majd tanul a hibájából. de az vissza nő
Sminkelni szempillaspirál esteleg alapozó.
Hajfestést nem!
Francia köröm nyáron, szünetekben, hétvégén, iskolába felesleges.
Szemöldökszedés mehet.
Divat követés is ok, amennyiben jól áll neki és iskola ill. Korának megfelelő.
Mindet megengedném, de izlésesen. Ha nem tetszik a hajszíne befestheti, de valami szép, szolid színre, nem nem tudom hány színűre, csíkosra, kékre, zöldre, stb. Sminkelhet is, de megtanítanám, hogy hogyan kell szépen, szlidan. Nekem nem engedte anyum 13 körül, azt érte el, hogy vettem magamnak szemfestéket és a suli wcjében pingáltam ki magam, gondolom nem kell mondjam, hogy néztem ki... Ha akar sminkelni, úgyis fog, akkormár jobb ha veszek neki minőségi termékeket és megtanítom szépen sminkelni. Műkörmöt is engednék, ha engedik a suliban, de csak kicsi, izléseset, nem hosszú, hegyes izléstelen karmokat.
Azt meg hogy kiszedje a szemöldökét és kövesse a divaton szinte elvárom!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!