Mi a véleményetek a hasamról? Kép
Figyelt kérdés
LÉGYSZ OLVASD EL!!
Az utóbbi időben felszedtem a hasamra, és ezzel egyidejűleg egyre többet tudtam enni. Azt viszont, hogy mennyit eszek sose figyeltem. Ma viszont elmentem a mekibe és megtudtam
1 nagy Big mac menü, három sajtburger és egy kis shék
rengeteg ugye?
most pedig ezek után a hasam: [link]
2013. febr. 13. 19:54
41/75 anonim válasza:
Milyen idős vagy? Amúgy nekem is sajnos ilyen a hasam, de már rajta vagyok az ügyön! :D
42/75 anonim válasza:
Hát igen, ez hatalmas. A combod sem vékony, de még ahhoz képest is nagyon nagy a hasad. Aránytalan. A lábad viszont tetszik, meg a feneked is.
43/75 anonim válasza:
volt valaki is akinek tetszett most őszintén?:D
és az a valaki így mondta hogy hát tetszik a hasad vagy mi?:D
44/75 A kérdező kommentje:
Képzeld el, hogy volt és pontosan azt mondta, hogy tetszik neki a hasam. Szerinted csak a vékony lányoknak van párjuk? Csak ők tetszenek másoknak? Vagy csak az izmos fiúk találnak barátnőt?
2013. ápr. 10. 18:51
45/75 anonim válasza:
uhh mik vannak itt gyakorin :) am szép:) leönteném neked mézzel és nyalogatnám :P
46/75 anonim válasza:
Szerintem így is szép vagy!!! (Tudom hogy a piszkafaimádó lányok/fiuk úgyis le dislike-olják de nem érdekel!!!!
47/75 anonim válasza:
13:56-os vagyok:Ha télleg van vki akinek tetszik akk hagyd így.De azárt feltenném a kérdést:(Nálam is így volt ezért kérdezem) Nem lehet hogy a zsír alatt izom is van? És hány kiló vagy? Ja és csinálnál még néhány képet?:)
48/75 anonim válasza:
Xd most találtam vmit!! nézzétek meg a kérdés képeit!! Az egyik ugyanaz!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
50/75 anonim válasza:
A 70 éves nagymamámnak van ilyen hasa xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!