Mi a véleményetek a hasamról? Kép
Figyelt kérdés
LÉGYSZ OLVASD EL!!
Az utóbbi időben felszedtem a hasamra, és ezzel egyidejűleg egyre többet tudtam enni. Azt viszont, hogy mennyit eszek sose figyeltem. Ma viszont elmentem a mekibe és megtudtam
1 nagy Big mac menü, három sajtburger és egy kis shék
rengeteg ugye?
most pedig ezek után a hasam: [link]
2013. febr. 13. 19:54
31/75 A kérdező kommentje:
Nem fáj. Érzem, hogy tele van, meg hogy olyan nehéz vagy mi, de ennyi. Most talán már még nagyobb a hasam.
2013. márc. 29. 16:47
32/75 anonim válasza:
33/75 A kérdező kommentje:
hát nem tom. szerintem az én hasam nagyobb. Engem viszont nem zavar.
2013. ápr. 3. 20:40
34/75 anonim válasza:
na az a lényeg ha téged nem :D majd dobhatnál fel képet hogy most mekkora ;) biztos sokan simogatják
35/75 A kérdező kommentje:
Ezt, hogy érted? Hidd el van akinek tetszik...
2013. ápr. 3. 21:04
36/75 anonim válasza:
szerintem sexi :) főleg ha kibuggyan valami szűk ruciból :) megnyomkodnám neked :P
38/75 anonim válasza:
Nehéz elhinnem, hogy valaki meg tud elégedni ezzel. Az én hasam nincs ekkora, de engem baromira zavar, most is mindent elkövetek, hogy lejjebb menjen. Ez vagy kamukérdés, vagy testképzavarról/nemtörődömségről árulkodik.
39/75 anonim válasza:
Hát elég rusnya, mintha 8 hónapos terhes lennél...a combod is ronda, bocs.
40/75 anonim válasza:
Nagy..és sok amit ettél...étkezz egészségesen,torna..stb..nincs mit szépíteni és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!