Az utóbbi időben felszedtem a hasamra, és ezzel egyidejűleg egyre többet tudtam enni. Azt viszont, hogy mennyit eszek sose figyeltem. Ma viszont elmentem a mekibe és megtudtam
1 nagy Big mac menü, három sajtburger és egy kis shék
Szia! Én nem vagyok vékony, mindig volt rajtam is felesleg. De mozgok, és változatosan étkezem (gyors kaja kizárt). De ekkora hasat növeszteni??? 19 évesen? Ne haragudj, de amit megettél a mekiben, attól én már szívinfarktust kaptam volna! Más lenne ha alapból lennél ilyen. De úgy hogy ilyen szemét kajákat eszel, nem csak az alakodat de az egészségedet is tönkrevágod! A tesóm (fiú) meg tudta volna enni talán amit te, de ő is rosszul lenne, pedig hatalmas nagy darab ember. De neki is már ott van a magas vérnyomás, cukor-veszély, szívprobléma és még nincs 30 éves! Ne hagyd hogy valami baj történjen!
25/N
2013. febr. 21. 14:48
24/75 anonim válasza:
Én szeretem a nagyobb hasakat...De ez tényleg nagy, szerintem ha (mivel 74 kg ennyi évesen és magassággal ANNYIRA nem rossz) a hasedzésekre koncentrálnál+a kevesebb kajára jobb lenne. Azért csak a hasedzést ajánlom mert mondtad hogy csak a hasad aránytalanul kövér. Ja meg 12 5 kilótól szabadulj meg mindent egybevéve.
2013. febr. 25. 10:16
25/75 anonim válasza:
Ha ilyen barátnőm lenne, kétnaponta elvinnélek a mekibe hogy szép kerek pocid legyen:))))
2013. febr. 25. 21:58
26/75 anonim válasza:
1-2 olyan kép is segítene amin például ülsz vagy nem evés után készül
2013. febr. 26. 07:30
27/75 anonim válasza:
Nem is olyan sok amit megettél nekem simán bemenne 14/L
2013. febr. 27. 08:25
28/75 anonim válasza:
úristen!! jó hogy nem szakad szét a beled...
2013. márc. 23. 15:39
29/75 anonim válasza:
hát ja... jó hogy ki nem pukkant... :) olyan mint egy terhes
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!