Hogy fogyjak a hasamról?
olyan esetben, ha hirtelen jött fel az a pár kg plusz és csak hasra, akkor ha diétázol, onnan is fog lemenni
ne vacsizz nap közben meg csak olyat egyél ami egészséges és nem puffaszt
a sörhas általában azért van mert megragad a folyadék
szóval igyál zöld teát és java teát,kicsit hasazz(ha van rajta háj is,meg ugye feszesít is az nem árt ilyenkor)més ha tényleg most lett ilyen akkor a diéta sem egy rossz ötlet:)
Puffadsz....én is ezért nem nagyon tudok hízni, mert bármit csinálok egyre jobban puffadok is...és nekem fáj is.
Többször egyél keveset, nem baj ha napi 10x, de ne legyenek egyszerre kiadós ebédek. Egyél egy kicsit az ebédből, majd egy 1,5 óra múlva még egy kicsit és stb.
Vagy, ha gondolod menj el gasztroenterológiára, és tudd meg pontosan mitől is puffadsz. Szokott menni a hasad rendszeresen?
Egyél teljes kiörlésű ételeket. este 6 után már ne egyél hidd el 1 hét múlva meg lesz az eredménye. Természetesen csak akkor, ha napközbe nem csokit meg nasit eszel. Reggelire szinte3 bármit ehetsz, nyugodtan többet is, mert azt a kalóriát úgyis elégeted. Délben nyugodtan ebédelhetsz, ne hagyd ki.! Délután még egy kis uzsonna :D ha még szebb eredményt akarsz, javaslom a futást meg a felülést :) 14L
én ezzel a módszerrel 1 hónap alatt 8kg-ot fogytam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!