Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak a hasamról?

Hogy fogyjak a hasamról?

Figyelt kérdés
Alapból vékony vagyok, 48 kg. De a télen felszedtem egy kis felesleget a hasamra. De nem ilyen úszógumiként látszik, hanem mintha sörhasam lenne. ._. Hogy fogyhatnék a hasamról? Azért fontos ez, mert fellépünk tánccal, és elég bénán mutatnék a sörhasammal!:D Előre is köszi!
2012. dec. 8. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
helyi zsírégetés nincs, vagy fogysz az egész testedről, vagy sehonnan :)
2012. dec. 8. 23:49
 2/5 anonim ***** válasza:

olyan esetben, ha hirtelen jött fel az a pár kg plusz és csak hasra, akkor ha diétázol, onnan is fog lemenni

ne vacsizz nap közben meg csak olyat egyél ami egészséges és nem puffaszt

2012. dec. 9. 02:13
 3/5 anonim ***** válasza:

a sörhas általában azért van mert megragad a folyadék

szóval igyál zöld teát és java teát,kicsit hasazz(ha van rajta háj is,meg ugye feszesít is az nem árt ilyenkor)més ha tényleg most lett ilyen akkor a diéta sem egy rossz ötlet:)

2012. dec. 9. 07:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Puffadsz....én is ezért nem nagyon tudok hízni, mert bármit csinálok egyre jobban puffadok is...és nekem fáj is.

Többször egyél keveset, nem baj ha napi 10x, de ne legyenek egyszerre kiadós ebédek. Egyél egy kicsit az ebédből, majd egy 1,5 óra múlva még egy kicsit és stb.

Vagy, ha gondolod menj el gasztroenterológiára, és tudd meg pontosan mitől is puffadsz. Szokott menni a hasad rendszeresen?

2012. dec. 9. 08:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyél teljes kiörlésű ételeket. este 6 után már ne egyél hidd el 1 hét múlva meg lesz az eredménye. Természetesen csak akkor, ha napközbe nem csokit meg nasit eszel. Reggelire szinte3 bármit ehetsz, nyugodtan többet is, mert azt a kalóriát úgyis elégeted. Délben nyugodtan ebédelhetsz, ne hagyd ki.! Délután még egy kis uzsonna :D ha még szebb eredményt akarsz, javaslom a futást meg a felülést :) 14L

én ezzel a módszerrel 1 hónap alatt 8kg-ot fogytam

2012. dec. 9. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!