Hogyan fogyjak le a hasamrol?
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz! Én is a napi 20 perc önmagadért-ra tornázok (popsi és comb), és tényleg hetek alatt észrevehető a változás! Ma kezdem az Add önmagad 2-t, már alig várom! :) (Na, ezt soha nem gondoltam volna, hogy én valaha is ilyet mondok, de tényleg így van!)
A mozgáson kívül tényleg semmi nem segít a formázásban. Én is próbálkoztam krémekkel, meg mindennel, de ezek legfeljebb tornával együtt hatnak!
Hidd el, csak elkezdeni nehéz. Csak arra kell elhatározás, hogy belefogj. Ha már látod az eredményt, egyre lelkesebb leszel majd.
Ja, és plusz egy tuti tipp: ne mondd, hogy "holnap kezdem"! Kezdd el ma! :)
felülés, hasbefeszítés naponta csak 10 -15 perc, a rendszerességen van a hangsúly, közbe néha mazzsírozhatod is a hasadat, hogy jobb legyen a vérkeringés és a salakanyagok könnyebben tudjanak távozni.
Az infraszauna is sokat segít. vagy elég ha valamit a hasad köré csavarsz és jó melegen tartod hogy leizzadj. az étrendtől is függ, ha leveseket, salátákat, gyümölcsöket eszel, vizet iszol és mellőzöd a tésztákat, zsíros husokat a túlzott édességfogyasztást akkor egyből észreveszed a különbséget.
Szia!
Nos, ha alapból vékony testalkatod van és mégis van kevés felesleg a hasadon, akkor méregtelenitést tanácsolok, utánna lehet elkezdeni súlymegartó diéta mellette elmaradhatatlan a hasizom gyakorlat.
3*15 felülés nyújtott lábbal,majd felhuzott lábbal,lábemelgetés nyujtott lábbal, széken ülve is lehet, hasprés oldal írányos felülések stb.
Eleinte ugyis érzed mennyire bírod ,elöbb utobb viszont bele lehet jönni.
Nekem segített.
súlymegtartó ételek a Norbi ubdateben találsz, méregtelenítés én simma béltisztító teát ittam, elég rossz, de tisztítja a beleket így sokkat segíthet.
Sajnos tornázás nélkül lehetelen leadni a fölös zsírt.
Remélem segítségedre voltam.
Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!