168 cm vagyok,45 kg. Nagyon gyorsan fogyok. Hogy fogyjak le úgy 42 kgra, hogy csak a hasamról és mondjuk a combomról mennyenek le kilók? 16/L
Korházba akarsz kerülni?!
Könyörgöm, az ilyen kérdésekkel már f.sz ki van.... Te és a kis "társaid", ez tényleg komolyan gondoljátok...? B+...-.-"""
én is balerina vagyok, és hasonló cipellőben járok, mint te. [spicc-cipő;)...pacsni... :D hahadeviccesetmondtam]... komolyra fordítva a szót: gondolkodj el az én esetemen... kimaradtam egy esztendőn át a táncból, épp a testsúlyom miatt. [170 cm-hez 42 kg.] eleinte örültek, hogy fogyok, mivel az emelések, kontaktok könnyebbek egy nádszál-kisasszonnyal, mint súlyosabb egyéniségekkel. :b... aztán grahamen elájultam, többször voltam kórházban is. nagyon kiakadt mindenki, hogy mit művelek, s nem csak az egészségemet, hanem egy egész csapat produkcióját teszem tönkre. egyébként, mondta valaki a kurzuson/órán, hogy fogynod kell? mert nékem nem tanácsolták, önként vágtam bele.
apropó... ilyen alacsony testsúlynál biológiailag még rendesen működsz? [menstruáció & egyéb hormonok..., csontritkulás, trallala...] őszintén. (:
nékem elregélheted. ha valaki, akkor én értem/megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!