Duci vagyok szerintetek?
2013. febr. 10. 21:12
21/48 anonim válasza:
az én arcom helyes ;) amúgy a nadrágod is olyan mintha betojtál volna :D
22/48 A kérdező kommentje:
Ja,mert mondjuk edzeni voltam :))
2013. febr. 10. 23:53
23/48 A kérdező kommentje:
elég frusztrált lehetsz, ha ilyen béna oltogatásokban éled ki magad
2013. febr. 10. 23:54
24/48 A kérdező kommentje:
itt látni a gyakori kérdések szinvonalát ..
2013. febr. 10. 23:59
25/48 anonim válasza:
Nem vagy duci, de a melleid furán nagyok, a lábaid pedig nagyon rövidek (még ha a nadrágot hordod letolva, akkor is).
26/48 anonim válasza:
Remélem, ilyen nadrágot csak edzeni veszel fel (azt is remélem, hogy edzés közben nincs rajtad ez a szemsmink), mert előnytelen, rövidíti a lábaidat. Amúgy csinos vagy, a melleid tényleg döbbenetesen nagyok, főleg, hogy ki is tolod őket.
27/48 A kérdező kommentje:
Persze csak oda hordom ,de nem olyan rossz eloben csak a kep minosege szar meg a smink sincs rajtam persze :)) .Csak direkt ide csinaltam ezt a kepet
2013. febr. 11. 07:58
28/48 anonim válasza:
Szoval:nem vagy kövér egyaltalan.A melled viszont iszonyatos hatalmas hozzad képest(kisebb szilikon szebb lett volna)Ez rombolja az egesz képet..Amugy minden rendben van veled.
29/48 anonim válasza:
nem vagy duci, hanem bombázó vagy!
24/l
30/48 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy :) Hát én se hittem volna hogy ilyen nagy lesz mostmár más mèretet választanék az tuti
2013. febr. 11. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!