Miért van ez :'D?

Figyelt kérdés

De ezeket napi 5x is akár

Miért kérdezik meg minden nap a duci nők hogy elfogadott e ez meg az az alak (Ami már túlment a duci határon)

Már röhögő görcsöt kapok lassan hogy minden lány azt hiszi hogy belőle modell lehet az ellinkelnek egy teljesen modellkedés ellenes képet és beírnak a modellekhez lehetetlen magasságot súlyt (szal semmi köze a szakmához pl: fotó modell kifutó, arc stb....)De az a ritka amikor tényleg szép karakteres nő eszik ki a képet

Miért kérdezik meg állandóan a mellméret témát ??(Mindenkinek más az ízlése)

Miért kérdezik állandóan hogy mennyit nő a haj és mivel növeszthetem gyorsabban (ugyanez a mellre is pl:mellnövelés)

Na meg a "hogy nézek ki" témát hanyagoljuk xD

Visszaolvasni is lehetne a kategóriákat és azok kérdéseit és talán abból a pár ezer kérdésből le lehet szűrni az arányban praktikusabb módszereket válaszokat segítségeket :D Főleg ha a keresésbe beírod és olvasgatsz...

2013. jan. 21. 22:15
 1/10 A kérdező kommentje:

Bárkit is bántok meg előre is elnézését kérem

de már rohadtul unom

2013. jan. 21. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Mi az élet értelme? Mi a férfiak és a nők szerepe a világban? Miért van bűnözés, éhezés, nyomor? Ezek a kérdések ötezer éve foglalkoztatják az emberiséget. A mellméret, szép vagyok-e ehhez képest új keletű probléma :) Amíg világ a világ, az örök kérdések fennmaradnak. Hiába kérdezték meg hatszázan, Gizike még nem kérdezte meg és saját magára vonatkozó válaszokat akar, ilyen egyszerű.

Mellesleg miért kérdezik meg annyiszor, hogy miért kérdezik meg annyiszor.... ? :)

2013. jan. 21. 22:23
 3/10 A kérdező kommentje:
mert az értelmetlenség határai már határtalanok és értelmetlenek :PPP
2013. jan. 21. 22:24
 4/10 A kérdező kommentje:

de a személyre szabott válaszokért írók másak mint azok akik mindennapi kérdést tesznek föl de olyat ami nem személyesen más(ami személyre máshogy hathat mert neki valami okból nem lehet)

visszaolvasni nem kell 1000 oldalt de keresni is lehet

Én 30-40 percig keresek válaszokat arra ami nekem a problémám az adott percben.Keresek minden kulcs szóval is és mindig van eredmény.

2013. jan. 21. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az oldal neve gyakori kérdések.Erre találták ki.Én speciel nem olvasok el olyan kérdéseket amiket unok ezért nem is kell kiírnom olyan kérdést hogy miért kérdezik meg annyian ugyanazt mikor én már rohadtul unom.Ennyi.
2013. jan. 21. 22:39
 6/10 anonim ***** válasza:

"Én 30-40 percig keresek válaszokat arra ami nekem a problémám az adott percben.Keresek minden kulcs szóval is és mindig van eredmény."

Általában én is kikutatom azt a témát, ami érdekel, kivéve, ha fel lett téve kérdés, de érdemes válasz nem érkezett rá. Olyankor én is kiírok egyet. De alapból az emberek lusták, pláne a 13-17 évesek, akik megszokták, hogy három kattintással eredményt érnek el. Tehát a válasz lehet lustaság is. Első voltam.

2013. jan. 21. 22:48
 7/10 A kérdező kommentje:
hát a lustaság a nagy arány...azt arra fogják h most regisztráltak :P
2013. jan. 21. 23:01
 8/10 anonim ***** válasza:
gondolom a legtöbben azért teszik ki a hogy nézek ki kérdéseket, hogy növeljék az egójukat/kíváncsiak, milyenek mások szemében/unatkoznak (ilyenkor szoktak jönni a fake képek). a melméretesről valóban ne beszéljünk... a hajnövesztés, meg a ricinusolajosos kérdésektől falra mászok, ahogy a lehet belőlem modellesektől is... de hát nem lehet mit tenni, mindig lesz olyan hülye, aki százszor megkérdezi ugyanazt. pl a lábkörmös csaj :'D
2013. jan. 22. 10:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Én nem értem, hogy téged ez miért zavar...

Én csak azt a kérdést nyitom meg, ami érdekel.

Ha meg megnyitok valamit, ami nem tudom, miről szól, és utána szembesülök vele, és hidegen hagy, kilépek, és nem rágom magam rajta, hogy ugyan miért kérdezte meg...

Engem a válaszolók sokkal jobban idegesítenek, akik mindenhova hülyeségeket írnak, és azt hiszik, poénosak...

De mégse írok ki kérdést még róluk se...

2013. jan. 22. 12:33
 10/10 A kérdező kommentje:

utolsó:D

Amit írtál az igaz h akik poénkodnak szánalmasak :D De ha kitennéd akk azt kapnál csak hülyeségeket :P

De egyébként ha rányomok bármelyik részre akkor tekernem kell egyfolytában mert mindig ezek a kérdések vannak

akkor nézek rá ezekre ha egyénileg más a kérdés

2013. jan. 22. 14:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!