Az ilyen alak minek számít?
2012. dec. 26. 14:32
2/12 anonim válasza:
szépnek :)a plusz size modell nem szimpla elhízott nő ahogy sokan hiszik..
3/12 anonim válasza:
tessék ő is plus size :) [link]
4/12 A kérdező kommentje:
Az én alakom is hasonló, egy cseppet vékonyabb vagyok nála.
(Karcsúbb derék, vékonyabb karok, plussz kilátszik a medencecsontom-ami szerintem jó)
2012. dec. 26. 14:38
5/12 anonim válasza:
Az en szememben ez az alak teljesen normalis, nem kover egyaltalan. Hol latsz rajta felesleget? Marmint nincsenek hurkai. A tobbi modellnek sem kene ennel sokal vekonyabbnak lennie. Max5- 10 kg, de annal nem kevesebb.
6/12 anonim válasza:
Köze nincs a dundihoz, normál alkat. Aki mást mond, az el van tájolva.
7/12 anonim válasza:
Ez egy normális alkat, sőt szerintem még vékony is! Jó a mai 40 kilós gebe modell lányokhoz nézzük akkor duci, de ez a normális és nem a 40 kiló vaságyastól
8/12 anonim válasza:
OK, Demmer Erika kicsit tobb, de az elso akit a kerdezo linkelt, teljesen normal.
9/12 anonim válasza:
Se nem dundi, se nem duci, pláne nem kövér!!! Tökéletes!!!
10/12 anonim válasza:
Te agybajos vagy kérdező? Dundi, duci, kövér? Na ne röhögtess már. Ez egy teljesen normális alkat, semmi baj nincs vele.
Amúgy meg a dundi és duci egyenlő a kövérrel, csak azok használják ezeket a szavakat, akik maguk is kövérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!