Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Újabban mi ez a mánia, hogy a...

Újabban mi ez a mánia, hogy a duci csajokat sztárolják, a vékonyakat leszólják?

Figyelt kérdés

Közösségi oldalakon is azt látom, hogy kezdenek divatba jönni a duci csajok, a vékonyakat pedig szidják.

Miért nem lesz már végre egy egészséges szépségideál, ami se nem sovány, se nem duci, amit sporttal és egészséges, ésszerű táplálkozással (nem csak saláta) tud kihozni magából az ember? Mert a duciság egy fokkal sem egészségesebb, mint a soványság.

Jómagamat egy karcsú alkatú nőnek tartom (160 cm/48kg), nincs rajtam felesleg, változatosan és bőségesen táplálkozom, de elég rosszul esik az, amikor a kövérebbek rosszindulatú megjegyzéseket tesznek rám irigységből vagy akármilyen okkal vezérelve, mint pl.: biztosan nem eszek rendesen, gebe vagyok, stb... Én sem kritizálok senkit...

Miért kell állandóan bántani valakit a külseje miatt?

2013. febr. 5. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt látom, hogy az emberek nagyon nem őszinték, a duciknak azért mondják hogy jól néznek ki hogy önbizalmat öntsenek beléjük, pedig ennek semmi értelme. A vékonyaknak meg szokott lenni önbizalmuk, így azt úgy érzik mások hogy le kell rombolni, nehogy már jól érezzék magukat. Szánalmas.
2013. febr. 5. 20:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem egyedül a mamám mondja, hogy nagyon vékony vagyok, ennem kéne, de ő azért más... :D Egyébként az előző jól mondja, az emberek hazugok. A vékonyakat sztárolják, a kövér lányokat a hátuk mögött mondják el minden zsíros disznónak. Én sem kritizálok senkit, le is szarom a többieket.
2013. febr. 5. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Annyi meg annyi ilyen marha kérdést látni már...

Egy valamit kéne megérteni mindenkinek, onnantól nem lenne ilyesmivel gond...

Az csak a mai fiatalság hisztije, hogy nézem, véleményezem, és keményen odamondom a másiknak amit gondolok róla... Éppen ezért mindenki görcsöl ezen a "jaj vajon Ő mit gondol rólam" "neki vajon tetszem e" "basszus le kellene fogynom, így soha nem lesz pasim" "híznom kéne, gebén nem kellek senkinek"... Egyszerűen már borzalom!

Mikor értik már meg, hogy mindenki foglalkozzon magával, szeresse önmagát, és fogadja el a saját életét?! Miért kell mindig valamit követni, tömeggé válni?..

Ha valaki vékonyan érzi jól magát, akkor legyen vékony, találjon egy olyan pasit, aki a vékonyakat preferálja, aki meg ducin érzi jól magát, az meg keressen magának olyan pasit, aki a telt idomokra bukik. Csókolom...

Mindenki a másikkal van elfoglalva, egy napon meg csak arra ébredsz, hogy nincs is valós életed...

Óvoda kiscsoportban szokás ez az "Óvóóóóónyéééényííííííí az XY azt mondta, hogy anyukáááám egy szöööööööööörny :'( "

Na, itt tartunk most is agyban.... (Y)

"Sajna élni nem tanítanak az egyetemeken!"

2013. febr. 5. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ezeket sose vedd magadra. az előző hozzászólóknak van igazuk. ha valaki kritizál az általában kompenzálni próbál, aki elégedett magával annak nincs oka másokat leszolni.
2013. febr. 5. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a vékony csajok a sztárok még mindig :D

én sem vagyok kövér, de voltam már és tudom milyen rossz ha ledagadtoznak, hihetetlen milyen fájdalmat tudott okozni.. most ha azt mondják rám, hogy vékony vagyok nagyon, egyek már valamit nem esik rosszul és nem is érdekel hogy mit gondolnak.

a duciság és a soványság egészsége.. hát. szerintem te nem tartozol a sovány kategóriába, te még vékony vagy. a soványság és a vékonyság azért nagyon nem ugyanaz!

én tényleg nagyon kövér voltam, 80 körül voltam 160cmhez, és muszáj volt életmódot váltanom... most 50 kg ha vagyok és kicsattanok az egészségtől, kövéren se voltam egyébként nagyon beteg, mindig példaértékű volt a vérképem is :D

szerintem ez a sovány csaj ellenesség amiatt van, mert ugye a modellek 170 cmhez ha vannak 40 kg-sak és ez nagyon nagyon nem egészséges : a barátnőm tényleg nagyon sovány volt és ő elég sok módot kitalált arra, hogy hogyan fogyjon még abból a kevés súlyából is, szóval az anorexia határát súrolta... 167 cm körül volt 13 évesen, akkor jött rá ez a mánia és aztán nem jött meg neki rendesen a mensese és nem fejlődött normálisan, (gyereke sem lehet :( )

de nagyon egyetértek veled abban, hogy valami köztes ideál kellene, mert ez nagyon nem fer az egész női nemmel szemben, hogy ilyen pálcika csajokra tervezik a ruhákat, pedig az lenne a normális, ha olyan 55 kg körül lennének a modellek. na arról meg ne is beszéljünk, hogy a média állandóan azt sugározza, hogy milyen egy sikeres nő (még nem láttam olyat, hogy duci csajt ábrázoltak volna sikeres nőnek)

2013. febr. 5. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Az en velemenyem az,hogy mindenki valalja fel sajat magat ha kover ha sovany es 1 aprosag annal nagyobb marhasagot,hogy a szepsegert kell fogyni van nem egy ismerosomaki rengeteget fogyott es rondabb let mint volt elemben az 1-ik ismerosom csont es borvolt a divat miatt felszedett 35kg ot es sokkal jobban nezki van melle,combja es feneke. Ha valaki fogyozik vagy epp hizokuranvan az azert tegye,hogy egesegesebb legyen es ne azert,hogy megfeleljen a korcs vvilag megkorcsabb nezeteinek.
2013. febr. 5. 22:31
 7/8 anonim ***** válasza:
a kerdesedre valaszolva h mi ez a mania...hat mi mas?hahoo ....feltekenyseg :)
2013. febr. 6. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csak ezen az oldalon tapasztalom ezt(közösségi oldalakról már rég töröltem magam), a való életben a vékony csajoknak áll a pálma.
2013. febr. 6. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!