Csak én gondolom úgy h ez normális?
sokszor olvasom, leginkább itt, hogy lehord mindenki mindenkit azért mert pl szűk szárú nadrágot vesz fel egy combosabb lány. én is kerekebb vagyok az átlagnál, de simán felveszek feszülős, magas derekú szoknyát, betűrve egy fölsővel ha bulizni megyek (többször is megjegyezték h milyen csinos vagyok :)) ), szűk farmert hordok legtöbbször mert nem szeretem az egyenes vagy trapéz szárú farmert, nekem nem tetszenek.. szerintem a kerekebb lányok is nyugodtan felvehetnek olyan ruhákat amiket általában csak a vékonyaknak javasolnak. rajtuk is jól áll..
vagy egy másik példa szerintem erre a peplum ruha.
annak ellenére h nem kis darab a nő, szerintem nagyon jól áll rajta! és úgy gondolom hogy amíg nincs ki egy lány feneke, nincs ki a bugyija a nadrágból, vagy a hasa, addig bármi jól állhat neki.
csak szerintem van ez így vagy nagyon hülye vagyok? :D már bosszant h mindenhol lehurrogják az emberek..
én cicanadrágot is felveszek simán :'D csak hosszabb pulcsival vagy pólóval, ami legalább a fenekem aljáig ér.
okéé tényleg nem a legjobb példa (direkt valami extrémebbet hoztam fel), de szerintem egy feketében máshogy mutatna az a ruha rajta :D
én se voltam sose az a szétfolyós.. bár sztem én kisebb darab vagyok mint a képen látható csaj, de ahogy mondtad, én is ilyen masszív vagyok :D
cicanacit meg szűk farmert én bátran hordok :D meg minden olyat amit a vékonyabb lányoknak szoktak mondani.. egyszer sem hallottam még vissza, vagy a barátaimtól h figyelj, ezt azért nem kéne.. (direkt megkérem őket h szóljanak ha már gázos vagyok :D) mindezt persze stílusosan :)
köszönöm a válaszokat :)
tetszik ez a kifinomult stílus ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!