Duci vagyok szerintetek?
2013. febr. 10. 21:12
1/48 anonim válasza:
uristen mekkora melled van *-*
ha nem vagyok tul indiszkret megkerdezhetem h mekkora a melltarto mereted?
Amugy egyealtalan nem vagy duci.
2/48 A kérdező kommentje:
85 D vagy E :)
2013. febr. 10. 21:17
3/48 anonim válasza:
Hát a melled hatalmas és mű ez nagyon látszik, elég nehéz az alakod többi részeről nyilatkozni mert 1. nem olyan feszülős nadrág van rajtad 2. ez a mell elvonja a figyelmet mindenről
4/48 anonim válasza:
ekkora mellhez kell ilyen test bár a combodat nem látni egy fehérneműs kép alapján jobban lehetne megítélni 20L
5/48 anonim válasza:
Hát már így is elég aránytalan vagy, a túl nagy melleid miatt, ehhez ennél nagyobb csípő és alkat "illene". A béna nadrág miatt meg nem látszik a combod, bár így sem tűnik nagynak. Szóval duci nem vagy, max a melleid miatt tűnsz annak, a többi részeddel nincs gond.
8/48 anonim válasza:
Amennyire meg lehet állapítani egy ilyen képről, nem vagy duci, de a melleid tényleg meglepően nagyok. Milyen magas vagy?
9/48 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok
2013. febr. 10. 22:31
10/48 anonim válasza:
nagon csúnyák a melleid és a fejed és van rajtad egy kis felesleg is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!