Nagyok a melleim most mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Barátom kisebbet szeretne.2013. jan. 30. 20:38
11/18 A kérdező kommentje:
Én még soha nem tettem őrá negatív megjegyzést.
2013. jan. 30. 20:45
12/18 anonim válasza:
Na most menni fog a "kéé-pet kééé-pet kéé-pet" skandáció :D
Bár nagy az esély rá hogy kamu kérdés.
Miért akarná ezt? Kicsit fura nekem. Na jó bizonyos méret felett tényleg nevetséges a dolog, de azok akiknek olyan van általában elcseszett plasztikai műtétek miatt jártak így és lettek amorf lények...
Egy biztos, ne feküdj kés alá egy srác miatt... Ha meg emiatt elhagy akkor egy felszínes gyökér aki a külsődért van csak veled.
13/18 poiu válasza:
Szerintem nem kell a vessző, mármint a barátodé, menekülj tőle.
14/18 anonim válasza:
Járj velem,és kész.
Vagy mond neki:ha nem tetszem,keress mást.
15/18 A kérdező kommentje:
Talán igazatok van. Már nem látom rajta, hogy annyira szeretne. Az utóbbi időben sokszor kritizál és elég feszült is szokott lenni.:S
2013. jan. 30. 20:50
16/18 anonim válasza:
Na akkor meg mire vársz?
Dobd ki és nem lesz ilyen gond.
Keress olyan pasit aki nem kritizál
17/18 anonim válasza:
mégis milyen méretet hordasz, hogy annyira zavarja? :D
szerintem elég bunkó a pasid... nem lehet, hogy azt akarja elérni, hogy szakíts vele?
18/18 anonim válasza:
Kérdező ! Érezhető, hogy neked ez fáj, és rosszul esik (joggal), akkor mi a fenéért nem lépsz tovább? Miért vagy vele ? Miért nem keresel olyat, aki úgy szeret, ahogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!