Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az ellen, hogy ne legyek ennyire szégyenlő/zavarban?
képzeletbeli pofozgatás, (mint batman robint), menny már oda hozzá, az isten áldjon meg! :D
de ha még most se megy, mond már meg hogy hol fogsz venni darth vader sisakot :)
Szia!
Én egy hónap múlva leszek 18 (csak hogy én is dicsekedhessem:P)
Sajnos pont ugyanolyan vagyok, mint te, pirulós,és folyton zavarban vagyok. Amikor meglátom "Őt" (az enyémet:P:), kikapcsolok. Egy szót nem tudok kinyögni. A srácot 2 éve ismerem, és tetszeni úgy 1,5-1 éve kezdett el igazán. Mostanára sikerült magam olyan szintre tornázni, hogy amikor a közös társasággal beszélgetünk, fél óra alatt egy mondatot összehozni. Persze közben folyton őt bámulom, amikor meg rám néz, egyből lesütöm a szemem, meg másra nézek. Az utóbbi időben azonban belenézek én is 2-3 másodpercre a szemébe, és csak utána nézek el.
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy idővel javulni fog ez. Amikor este elképzeled, hogy vele vagy, gondolom akkor tökéletesen megy minden, beszélgettek,meg minden oké. :)
Na erre törekedj a valóságban is. Mondjuk én nagyon álmodozó típus vagyok, szóval nekem könnyen megy bármit elképzelni, de az is nagyon sokat tud segíteni, ha elképzeled, hogy hogyan is kéne zajlania egy találkoznak. Persze ez sem egyből hoz változást, de hosszútávon van mibe kapaszkodnod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!