Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elpirulás ellen valami ötlet? (többi lent)
Figyelt kérdés
Néha tök jelentéktelen dolgok miatt is zavarba jövök.. azt nem tudom el szoktam-e pirulni mert nem látom magamat csak érzem hogy forr a fejem :D nagyon zavar :S ha olyan szól hozzám (bármit) aki tetszik mindig ezvan :S van valami tippetek ez ellen??2013. jan. 6. 13:31
1/9 anonim válasza:
lány vagy fiu vagy?
ez szociális fobia,kezelhetö!
2/9 A kérdező kommentje:
ja bocs lány vagyok
2013. jan. 6. 13:33
3/9 anonim válasza:
nekem is volt ez,kaptam rá gyógyszert,fél évig szedtem,aztán elmult
4/9 anonim válasza:
leszarom tabletta kell neked...am ez tök normális dolog de probálj kicsit kevésbé izgulosab lenni ilyen helyzetekben...tudom nem könnyu de ha átgondolod a helyzetet akk sikerulhet:D
5/9 anonim válasza:
Hát nincs mit tenni,ez autómatikus.
6/9 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson eltüntetni! Nincs szebb látvány ha egy aranyos lány elpirul. Egyáltalán nem gáz sőt szerintem a legtöbb fiúnál imponál ahogy nálam is. Szal pls ne szégyeld!
21/F
7/9 A kérdező kommentje:
jó vannak akiknek lehet tetszik de ha pl olyan ember előtt akinek nem nem tudom mit gondolhat :S lehet tök gáznak tartja...
2013. jan. 6. 14:14
8/9 anonim válasza:
és ez mért foglalkoztat téged?:D Én leszoktam szarni hogy pl egy lány mit tart gáznak és mit nem. Én én vagyok és ez van ha nem tetszik vagy megszokja vagy megszökik ennyi.:D és egy iylen apró dolog miatt mint elpirulás nem hiszem hogy otthagyna vagy nem jönne veled össze csak ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!