Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jaj mit tegyek? Már totál kikészítettem magam idegileg. Ötlet? Mit tegyek a beteges féltékenységem ellen?
2hete szakítottam a barátommal...úgy éreztem nem megy vele, hogy nem szeretem eléggé, és nem tudom viszonozni azt amit ő ad nekem.
De basszus, amióta szakítottunk csak rosszabb:(
Azthittem majd túllépek rajta és kész, de nem...
minden nap nyomozgatok utána, még anno pl. megadta az msn jelszavát, és ha látom h egy csaj ismerősével dumál már ugrok és féltékeny vagyok. Kb a gyomrom is remeg.
És rettegek, hogy mikor talál mást...egész nap tiszta ideg vagyok:S nagyon rossz érzés.
Biztos szeret, mert olykor felhív vagy rámír msnen.
De próbáltam már szakítani a gondolattal, letiltottam, letöröltem msnről, de akkoris kémkedek utána. Nem bírok leállni:(
Tudom beteg vagyok, és már semmi közöm hozzá. De ez rettenetes érzés minden áldott nap:(
Várom hogy majd jobb lesz, de nem múlik el, és ahogyan telik az idő egyre jobban félek, egyre jobban össze vagyok zavarodva, egyre kevesebbet eszek és dobálom le a kilókat:S
Már másnak is feltünt, hogy nagyon deszka lettem:S
Tönkre teszem magam a féltékenykedéssel, de nem tudok tenni ellene, tudom nem kéne ellenőriznem, de nem zavarja, nem teszi szóvá. akkor sem zavarta mikor tudtam, h kivel mit beszél.
Úgy örülnék ha egyszer magától felhívna vagy valami... nem akarok hülyét csinálni magamból, h én hívom meg féltékenységet kimutatom:(
Itt a karácsony és fáj a lelkem:(félek
értem...
18vagyok
nem akarom hogy mással járjon:(
ezt irta smsben ma:
"tudod mi fáj? H nem veszed észre, h vágyok rád, h kellesz, de még aztsem, h szeretlek. És soha nem hallgatjuk meg 1mást...és azért nem változtatok msn jelszót, h lásd nem kell más, és nem zavar ha megnézed....és olyan jól esne, ha csak 1x szeretnél"
De mivan ha ez nála csak fellángolás ez a nagy imádat???
és ha csak msnezik egy csaj ismerősével már AKKORIS FÉLTÉKENY VAGYOK ÉS EGYBŐL GYANAKSZOMM...
DEMIÉRT???????
okés,köszönöm
de miért vagyok már arra is féltékeny ha csak pl. ráír egy-egy csaj ismerősére msnen? és beszélgetést kezdeményez velük?
Miért gondolom egyből azt, hogy 1.találkozgatnak 2.randiznak, vagy fognak stb????
ezt hogyan kűzdjem le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!