Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek a féltékenységem ellen?
Van csajom, aki eljár haverjaival piálni, füvezni...Mindig azon aggódom, h meg fog csalni.:S
Én inkább otthonülős típus vok, nem szoktam füvezni, és a piálást sem viszem túlzásba, de nem várhatom el Tőle is, h ilyen legyen. Amikor Vele vagyok, nagyon jól érzem magam, de amikor nem vagyunk együtt, sokat aggódom.
Én vok az első komoly kapcsolata, eddig sok kalandja volt, nekem meg csakis komoly kapcsolataim voltak. Szóval, eléggé különbözőek vagyunk.
,,ha szeret megteszi érted hogy nem füvezik és nem piál,,
Ha mondanám Neki, h válasszon köztem és ezek között, akk mondhatná, h nem szeretem igazán, m nem hagyom, h azt csinálja, amiben jól érzi magát... persze, tudom, h nem szép dolog ez,és az egészségére sem jó...
Azt írtad, hogy eddig csak komoly kapcsolatod volt. Akkor is féltékeny voltál az akkor párodra, vagy ez csak most merült fel, mint probléma?
Én inkább azt látom, hogy a barátnőd életmódjával vannak problémáid, ami teljesen érthető. Én sem csípném, ha a párom a haverjaival töltené az idejét, piálgatva, füvezgetve...
A kérdés inkább az, hogy te el tudod e fogadni az életmódját, vagy te vagy e neki annyira fontos, hogy kicsit változtasson életmódján. Mert ennek így hosszabb távon nem lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!