Nem tudom, hogy terhes vagyok vagy sem. Ha fájnak a melleim és minden nap úgy érzem, hogy rögtön megjön, és 6 napja nem jött meg, valamint a 6. késési napi teszt negatív lett, akkor van esélyem, hogy terhes legyek?
Nekem pontosan ugyanezek voltak a kezdeti tüneteim. A melleimet legszívesebben alátámasztottam volna, mert annyira fájtak, és minden órában úgy éreztem, most megjön. Rendszeres a menstruációd? Mert ha igen, akkor bizony nagy esélyed van. Egyazon márkájú teszteket csináltál? Állítólag némelyik érzékenyebb, másikak meg a korai terhesség kimutatásában megbízhatatlanabbak. Szerintem csinálj még egy harmadikat, az talán döntő lesz.
Szívből kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!
van olyan, hogy egy poz teszt után a másik nem mutat semmit, mert nem egyforma érzékenységű, vagy a pisi koncentrációja más...
amit írsz abból még semmi nem derül ki, kérj egy érzékeny tesztet a patikában és csináld meg reggeli vizeletból, úgy hogy nem iszol előtte sokat.
Sziasztok!!!! A két teszt nem volt egyforma, és az elsőt délután csináltam meg, a másodikat (negatív) pedig a reggeli vizeletből. A havim ezelőtt két hónappal 4 nappal hamarabb jött meg, és a múlt hónapban pedig 1 nappal. de ebből azt veszem, hogy akkor 26-27 nap az átlagom. De most már egy hete késik. A tesztek márkáját nem tudom, mivel már eldobtam. Úgy gondoltam, hogy pénteken reggel megint csinálok egyet és akármi jön ki, megyek dokihoz.
Köszönöm a válaszokat, véleményeket.
Amint tudok valamit írok nektek :))
puszi mindenkinek és szép napot
Amint megígértem írok ha van valami......csináltam egy tesztet és pozitív lett. Holnap megyek dokihoz és többet tudok majd. Remélem nincs, nem lesz semmi baj.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást és a kedves szavakat.
puszi mindenkinek, jó éjszakát
majd még írok :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!