Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom, hogy terhes vagyok...

Nem tudom, hogy terhes vagyok vagy sem. Ha fájnak a melleim és minden nap úgy érzem, hogy rögtön megjön, és 6 napja nem jött meg, valamint a 6. késési napi teszt negatív lett, akkor van esélyem, hogy terhes legyek?

Figyelt kérdés
Tehát 13. kellett volna megjöjjön, de nem jött és fájnak a melleim. 17. csináltam egy tesztet és az egyik csík teljesen bevörösödött, de a másik csak halvány, látható egész jól, de nem annyira intenzív, mint a másik, a 19. teszt pedig negatív. Na ebből most mi derül ki???
2009. okt. 19. 21:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Voltam dokihoz és 3 hetes terhes vagyok. :))

Sajnos még sok mindenünk nincs meg a gyerekvállaláshoz, de ha Ő akart jönni, akkor Isten hozta.

Sokat kell küzdenünk ebben a 8 hónapban, mert még nincs ház, anyósékkal lakunk, ami nem nagyon jön be nekem, de csak lesz valahogy.

Még egyszer köszönök minden hozzászólást, és mindenkinek kívánom, hogy érje el azt, amit akar.

Jó éjt puszika

2009. okt. 22. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!