Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csinos vagy? Ha nem, akkor...

Csinos vagy? Ha nem, akkor miért nem teszel érte? Várod a sültgalambot?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy sok fiatal lányt, hogy nem érdekel, hogy igénytelen, kövér, stb. Egyszer fiatal az ember, lehetne öltözködni, nőiesnek lenni, de egyesek szarnak rá. Ha van itt ilyen, akkor kérem, válaszoljon, miért ilyen? Mért nem változtat? Vagy neki ez jó?
2009. aug. 25. 23:57
1 2 3 4 5
 41/42 anonim válasza:

Nézzük csak a kérdést.

Addig mig azt kérdi miért nem teszel érte,gondolhatok arra őszintén érdekli vajon miért nem teszek érte.DE! amikor az a kérdés hogy miért várod a sült galambot negatívan helyfoglalásba helyeszkedik.

Miért gondolja hogy nem tesznek érte? Mert nem látszik? Azt ki tesz és ki nem nem lehet sokszor külsőre megmondani vagy azt mi is az igazi ok.Lehet anyagi,lehet pszichés és lehet kúlturális háttér is.És lehet beteg is. Nagyon sok kövér ember nem feltétlen a testmozgás hiánya és a sok kalória bevitel miatt túlsúlyos.Hormonális problémák is állhatnak a hátérben.Hiába fogyózik ha a hormonok egyesúlya felvan borúlva és nincs egy orvos aki szaktudásával tanácsolja és gyógyszees kezelést nem kap. Gondoljunk bele! Az a sok hormon készítmény amit beviszünk a szervezetünkbe(pl:fogamzásgátlók....)azt kipisiljük,lehúzzuk a wc-én és megy a dunába.Majd a dunai vizet tisztiítják és megisszuk.Az abban lévő hormonoktól nem tisztítják tudtommal.Szeríntem ez elgondolkodtató. Vagy nézzük a szervezet mérewgtelenítését. Méregtelenítjük? Annyi müanyagot elfogyasztunk(és ez nem csak az üdítök meg a chipsek).Én nem kritizálok senkit milyen.Ha tudok beszélgetek vele és ha én tudok neki segítek.Ha másban nem is akkor abban igen ha kéri tanácsolom mi lehetne jobb. Pussza: Mindenkinek.

2009. nov. 30. 09:54
 42/42 anonim ***** válasza:
mindenki az ki belül ki kivűl de ha belegondolsz a szépség mullandó
2010. jan. 3. 13:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!