Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csinos vagy? Ha nem, akkor...

Csinos vagy? Ha nem, akkor miért nem teszel érte? Várod a sültgalambot?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy sok fiatal lányt, hogy nem érdekel, hogy igénytelen, kövér, stb. Egyszer fiatal az ember, lehetne öltözködni, nőiesnek lenni, de egyesek szarnak rá. Ha van itt ilyen, akkor kérem, válaszoljon, miért ilyen? Mért nem változtat? Vagy neki ez jó?
2009. aug. 25. 23:57
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
77%
bocsi, nem első hanem a hosszú.
2009. aug. 26. 01:07
 22/42 anonim ***** válasza:
56%
ja amúgy még hozzátenném, van egy barátnöm aki egy kicsit nagyobb darab. mindennap két orát edz, mint az állat, biciklizik, fut, stb, már elég régóta. kb fél éve, és egy dekát nem fogyott.
2009. aug. 26. 01:10
 23/42 anonim ***** válasza:
42%

Én eggyet értek a kérdezővel !

Abban télleg igaza van hogy egyszer fiatal az ember és tessék csinosan-nőiesen kinézni !

De viszont azt belátom hogy ezt nem mindenkitől lehet elvárni.

Pl általánosba volt egy fiús lány aki focizik és mindig csak farmerba és egy egyszerű pólóba járt , hát nem volt valami jó ránézni , egyszerűen semmi nőiesség nem volt benne és nem is lesz soha mert ő nem olyan.

De a többiek se vitték túlzásba ...

Igaz hogy nekem is az tetszik ha egy nő-nő .

De ha valakinek nem az a stílusa hogy : rózsaszín csili-vili felső, magassarkú stb , akkor nem lehet ráeröltetni mindenkinek meg van egy adott stílusa.

Ha jobban belegondolok az se lenne jó ha mindenhol magassarkús lányok rohangálnának :D

Elég annyi amennyien vagyunk :)

2009. aug. 26. 08:29
 24/42 anonim ***** válasza:
72%

vannak akik ki tudnának hozni magukból többet is, de sajnos nincs mindenkinek pénze új ruhákra, cipőkre, egy kevés sminkre, mert inkább kaját vesznek belőle vagy kifizetik a számlákat:(

sajnos mi sem vagyunk a legjobb helyzetben, van olyan számlánk ami nincs kifizetve, de nemrégiben kaptam olyan ruhákat az egyik rokontól amik nagyon jók és nem is mostani darabok (még szerencse, hogy újra divat lett a retro stílus) szóval nekem innen lettek "új ruháim". sminket meg nem nagyon használok csak keveset szóval arra nem kellett költenem.

egyáltalán nem sz@rják le a fiatalabbak, hogy hogy néznek ki csak nem tudják elhatározni, hogy ők igenis változtatni akarnak magukon. ez nem csak pénz kérdése, hanem hogy mennyire akar valaki változtatni magán pl: az alakján, a frizurán.

2009. aug. 26. 09:15
 25/42 anonim ***** válasza:
41%

Valahol értelek kedves kérdező....

Igen, ha már valaki vesz ruhát, akkor az normális legyen. Mi sem vagyunk eleresztve anyagilag, gyerek is van, sőt alig van ruha a szekrényben - de az legalább normális - nem kell tucatnyi ruhát begyűjteni, akkor inkább legyen kevés, de normális. ( És most nem a márkás ruhára gondolok, mert mi is angol használtruhásnál vásárolunk ).Nekünk is elmegy rezsire, kajára, törlesztőre...stb.

Sminkcuccot nem kell venni havonta, hetente, naponta...

Azt meg, hogy valaki sport mellett nem tud lefogyni nem hiszem el, mert az nem eszik, hanem ZAbál mellette. És akkor jönnek a kifogások...Mert én csak 1x eszek egy nap( na persze, de akkor egész nap VAGY este a TV előtt kizabálja a hűttőt aztán megy aludni ), meg Én csak egy zsemlét eszek egy nap...na persze!A futás az otthoni torna ingyen van, nem kell érte fizetni.

És gondolom a kérdező nem a 25-30 feletti rétegre gondolt, akinek valóban van már komolyabb problémája is, hanem az igénytelen tinikre.

Várom a lepontozást:)

24/L

2009. aug. 26. 09:38
 26/42 anonim ***** válasza:
50%

09:15 vagyok

elfelejtettem odaírni, hogy hány éves vagyok 15/L

2009. aug. 26. 09:46
 27/42 anonim ***** válasza:
75%

Részben igaza van a kérdezőnek, bár azért nekem egy két dolog szemet szúrt. Pl. csak az lehet csinos, aki vékony és nőies? Szerintem nagyon sok szép és csinos, nőies nőt látunk a ducik között is. Ezen kívül nem csak a nőies öltözködés lehet csinos, miért nem lehet megérteni, hogy nem mindenki érzi jól magát magassarkúban és szoknyában. Én pl. ha tehetem inkább farmerban járok, lapos talpú papucsban vagy cipőben és a kiegészítőkkel dobom fel a ruháimat, persze a munka az más, ahol nőiesnek kell lennem. Kutyázni felveszem a régi szakadt farmerjaimat egy tornacipővel. Sminkelni csak, ha muszáj akkor sminkelek, viszont pl parfüm nélkül nem tudnék elindulni sehova. Akkor én most igénytelen vagyok? A másik, hogy mi az, hogy egyszer vagyunk fiatalok? Idősebb korban már megengedett az igénytelenség? Szerintem pont tizen és huszon éves korban fér bele, hogy az ember egy kicsit "slamposabb" legyen, egy munkahelyen ezt már nem nagyon teheti meg az ember. Az igénytelenség nálam nem azt jelenti, hogy egy nő nem nőies vagy, hogy kövér, hanem, hogy ápolatlan, pl nem mos hajat (bár számomra az agyon töredezett, egészségtelen, fakó szétvasalt haj is az), koszos, gyűrött a ruhája, büdös, izzadt, de ami a legjobban irritál, mikor valaki nem szőrtelenít.

Viszont azt nem értem, hogy miért kell minden kérdésnél a pénzzel jönni. Kevés pénzből is lehet izlésesen és igényesen öltözni, rengeteg olyat látni, ahol a pénz ugyan megvan csak jóizlés nem párosul hozzá.

2009. aug. 26. 10:13
 28/42 anonim ***** válasza:
64%

Igen, én az vagyok, ezt kijelenthetem. Ez egyrészt genetika, másrészt meg magam is teszek érte, rendszeresen úszok, erősítek, nem eszek műkajákat. Nagyon nem bírom, ha valaki igénytelenségből fakadóan (nem betegség okán) kövér, és úton-útfélen hangoztatja, hogy neki így jó, így érzi jól magát, de közben folyamatosan fikázza a vékony, formás társait. Szerintem egy nő adjon annyira magára, hogy ne legyen dagadt. Itt nem a formásabb, töltött galamb alkatú csajokra gondolok, henm az elhízott debellákra, akik kisebbségi komplexusukat leplezendő, folyton macerálják, megszólják azt aki vékony. Lehet tenni az ellenkezőjéért.n Nem kell nyúltápokon élni, mert az tényleg szánalmas, de egy kiegyensúlyozott, műkajamentes, csökkentett zsír-cukortartalmú étrend és a rendszeres testmozgás csodákra képes. Csa épp egyeseknek egyszerűbb kifogásokat találni illetve szidni a csinos, alkjukért megdolgozó nőket, mint felvenni a sportcipőt és lemenni futni.

23 L

2009. aug. 26. 10:26
 29/42 anonim ***** válasza:
88%

Nem, nemigazán tartom magam csinosnak.

Hogy miért nem teszek érte?... nincs akaraterőm...tudom hogy járnom kéne futni, de egyszerűen nem tudom rávenni magam.kondi teremre meg nincs pénzem. Nem azt mondom hogy kövér vagyok de nem vagyok megelégedve magammal, ez főként genetika kérdése. vannak akik vékony típusúak, és vannak akik nem... ha mindenki szép és csinos lenne akkor az lehet túl unalmas lenne...

Az öltözködésre meg mit írjak... nagyon szeretnék csinosan öltözködni, nah de ami tetszik nadrág 10E ft, 1 felső meg 5E...szal nemtom mennyibe kerülne 1 ruhatár frissítés/csere... sajnos nem tehetem

2009. aug. 26. 10:54
 30/42 anonim ***** válasza:
25%

Biztos a TV előtt zabálók pontoztak le, mert most is ahelyett, hogy itt folynak a gép előtt és pontozgatnak, MENNÉNEK INKÁBB FUTNI :D

Akkor is ez a véleményem!!! :DD

2009. aug. 27. 09:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!