Csinos vagy? Ha nem, akkor miért nem teszel érte? Várod a
sültgalambot?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy sok fiatal lányt, hogy nem érdekel, hogy igénytelen, kövér, stb. Egyszer fiatal az ember, lehetne öltözködni, nőiesnek lenni, de egyesek szarnak rá. Ha van itt ilyen, akkor kérem, válaszoljon, miért ilyen? Mért nem változtat? Vagy neki ez jó?
Miért vagyok elkényeztetett? Nem is ismersz. Amúgy meg bíztatom az embereket és ezt kapom? Jó, hogy mkinek más a szép, de pl. egy szép, formás/izmos lábra szerintem senki nem mondaná, hogy csúnya.
2009. aug. 26. 00:30
12/42 anonim válasza:
Mit foglalkozol mással ha ilyen vagy?:D örüjjé ha te szépvagy aztán csöcs
2009. aug. 26. 00:34
13/42 anonim válasza:
Igen épp ez az, hogy nem ismerlek, ezért te sem ismerheted és tudhatod, hogy a nem csinos lányok miért épp olyanok amilyenek. Én értem, hogy mit akartál ezzel mondani. Velem is többször megtörténik, hogy látok egy elhanyagolt lányt akiben látom, hogy ezerszer szebb lehetne, de nem biztos, hogy olyanok a hátterei, hogy olyan könnyedén tenni tudna ellene, szóval magyarázni dolgokat és osztani azt észt könnyű.
2009. aug. 26. 00:36
14/42 A kérdező kommentje:
Pont azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok az okokra, hogy miért nem törödik magával..
2009. aug. 26. 00:37
15/42 anonim válasza:
Nem.Örülj neki,hogy Te nyilván gyönyörű vagy,és ne szólj be másoknak!
Vannak olyan dolgok,amik ellen nem lehet tenni...Te honnan tudod,más miért nem változtat a külsején?Talán elmondta neked???
2009. aug. 26. 00:39
16/42 anonim válasza:
első válaszoló vagyok. úgy látom nem igazán értetted a lényegét annak amit írtam, sőt egyáltalán nem. szóval azthiszem felesleges is a többi válaszolónak megerőltetnie magát.
2009. aug. 26. 00:40
17/42 anonim válasza:
Ne haragudj,de az előzővel értek egyet.Beképzeldt kis pi*csa lehetsz...már bocs,hogy így fogalmazok!
2009. aug. 26. 00:40
18/42 anonim válasza:
Hé 00:40-es:D Én vagyok az első válaszoló, te szentem a 2.vagyD:
2009. aug. 26. 00:47
19/42 A kérdező kommentje:
Miért vagyok beképzelt? Legyek inkább álszent?
2009. aug. 26. 00:53
20/42 anonim válasza:
Igen, csinos vagyok:) Nem én, hanem a környezetem szerint. Van rajtam kb 5-6 kiló felesleg, ami elég sok, de arányosan oszlik el rajtam, és az arcom is elég helyes, tiszta a bőröm. Szerencsém volt, jók a génjeim (köszönet érte apucinak-anyucinak:D) DE! Vannak, akik még annyira sem szerencsések mint én (a súlyfeleslegtől nem tudok szabadulni), és akármit is csinálnak, -bocsánat a kifejezésért- csúnyák maradnak.
Örülj neki, hogy te ilyen szép vagy, és ennyire meg vagy elégedve magaddal, de elmondanám, hogy a belső értékek egy normális embernél sokkal fontosabbak, mint a külső, és te ilyen szempontból elég szegénynek tűnsz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!