Csinos vagy? Ha nem, akkor miért nem teszel érte? Várod a sültgalambot?
Ezeknek a nagyon csinos nőknek az nem jutott eszükbe, hogy valaki esetleg az eszével szeretne kitünni a nagy átlagból? Nem vagyok egy elhízott bálna, egy egyszerű, visszafogott természetes nő vagyok, akit nem a festék tart össze, ezt csak azért írtam le, mert tudom, hogy az lesz a visszavágás, hogy biztos az "igénytelen, kövér" nők közé tartozom. De visszakérdeznék, azoktól akiknek a szépségük a fontos (ami idővel ugye elmúlik):
Okos vagy? Ha nem, akkor miért nem teszel érte? Várod a sültgalambot? Nem értem, hogy sok fiatal lányt, hogy nem érdekel, hogy buta, tanulatlan, stb. Egyszer fiatal az ember, lehetne tanulni, de egyesek szarnak rá. Miért ilyen, miért nem változtat? Miért nem fogja fel, hogy a "szépségéből" nem fog megélni, pár év múlva csak egy kikent-kifent kiöregedett nőcske lesz, aki senkinek nem kell, hisz ott lesz a fiatal még mutatós nő, akit lehet mutogatni. Miért nem fogja fel, hogy egy több gyerekes anyának esetleg kisebb gondja is nagyobb minthogy van rajta 5 kg felesleg? Miért nem érti meg, hogy könnyű addig amíg csak magával kell foglalkozni, mert semmi más dolga nincs?
Én már írtam ide ..de most újra írok !
Nah pl utolsó már "átment" abba a témakörbe hogy anyukák !
Nos szerintem egyaránt ugyanakkora gond ha fiatal vagy ha anyuka nem ad magára !!!!
Fiatal azért mert : még üde -bársonyos édes kiscsaj :D Illene sexynek lenni !!
Anyuka azért mert: attól hogy gyermeket szült nem kéne minden igényességét eldobnia !!
Itt az én példám ... Én 15 vagyok ..
És mikor még csak én voltam kicsi azért anyukám öltözködött meg sminkelt meg mindig olyan kis tipp-topp volt:)
Megszületett a hugom 5éve ... Azóta semmi .. Anyu egyszerű meglegitőkbe van stb.
Persze nem azt mondom hogy igénytelen hányadék :D Mert a szörtelenitésre stb (alapvető női dolgokra) fordit időt.
De én szivesebben látnám anyukámat mindig üdének , kissé sexys-nőisnek , bájosnak stb.
Vagy pl: 1x-2x elkisértem anyuékat az oviba , ahogy vitte a hugom . Sok anyuka melegitőbe -sportcipőbe ...
Hát ...Nem azt mondom h nagyestélyit húzannak ...
De egy kis szemcerúza-úder-szájfény , szebb megjelenés olyan nagy probléma ??
A nagymamám 61 éves és ennyi idősen is sminkeli magát , körmét csináltatja , sexyrucikba jár :)
Nem az a gusztustalan féle mint Medvecky Ilona hogy annyi évesen is úgy viselkedik mint egy útszéli ...
Hanem a mamám olyan igazi "vagány" :D
Utazgat stb és nem hagyja el magát ...
Szóval szerintem egyaránt fiataloknak-anyukáknak-idősebbeknek is kéne adniuk magukra !
11:07-es vagyok újra ..
Annyit még hogy ...
Ha majd én tartok a gyerekszülésnél , én tuti nem hagyom el magam !!
Anyukámnak is vettünk szobabiciglit , taposógépet mert ő akarta , de nem is használja mert lusta rá nem is nagyíon érdekli .
Hát szerintem velem ilyen tutira nem lesz.
Mert majd valahgy keritek időt az alakformázásra !
Megfőzök és amíg a gyerek alszik vagy valami addig majd "tornázok" .
Tutira meglet oldani ...mások is megoldják.
Szóval nekem a gyerek nem lesz = azzal hogy az "életenek vége " csak a gyerek ..
NEM ..nem így lesz ... Én még a belegondolásától is rosszul leszek ha úgy látom magam mint egy takaritó nő !
Mindig is nőies leszek szép rucikba stb.
Persze tudom hogy a gyerek születése egy olyan öröm hogy amellet nem is fogok foglalkozni hogy épp meik rúzsom fogyott (gondolják ezt többen) ...De a kis csöppségtől úgyanúgy nő leszek .
10:57-es vagyok.
11:14: az a baj veled, hogy pont a lényeget nem sikerül elkapnod. Az, hogy valaki ad magára és az alakjára, nem azt jelenti, hogy egy felszínes liba. Az, hogy valaki józan önkritikával bír, és igenis tesz az alakjáért valamit, nem egyenlő azzal, hogy egy ráérős, ingyenélő kis senki és kizárólag a saját külseje áll az élete középpontjában. Már írtam, hogy össze lehet hangolni a dolgot: ezerrel tanulok az egyetemen, dolgozom, még pluszmunkákat is elvállalok és még arra is van időm odafigyelni, hogy formában tartsam magam, ugyanakkor nem szolizok, nem festem magam agyon. Anyám szerinted azért állt neki lefogyni, mert egy külsőmániás liba volt? Ugyan már kérlek.
Utolsó
Ezekben tökéletesen igazad van. Viszont akkor sem értek egyet azzal, hogy pl akin van súlyfelesleg (nem azt értem súlyfelesleg alatt, aki már folyik) az már nem lehet csinos. És most őszintén, a kérdező milyen ember lehet, nem felszínes az akinek, ez a legfontosabb az életben, hogy más miért nem ad magára? Nekem pl. nem szúrja a szemem mikor egy nőt melegítőben látok (normális, igényes, nem kinyúlt, kifakult melegítőről beszélek). Ha valakinek nincs igénye arra, hogy NŐ legyen az az ő dolga, de szerintem ezért senkit nem kell kritizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!