Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti vonzódtok olyan...

Fiúk! Ti vonzódtok olyan lányokhoz akik szépek de szegények, és mivel szegények nem is oltozkodnek olyan szépen, divatosan? Járnátok ilyen lánnyal? Nem szégyellnétek?

Figyelt kérdés

2012. dec. 12. 11:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Rólam nem is gondolnák az emberek a ruháim alapján, hogy mennyire kevés pénzből gazdálkodom. Csak épp pont a csóróság tanított meg kreatívnak lenni és mégis jól öltözni.
2012. dec. 28. 15:35
 22/24 Doruss ***** válasza:

Egyébként ajánlani tudom a kínai piacokat meg a turkálót. Tapasztalatból mondom, volt olyan ruhám, ami márkás volt, kaptam a nagyszüleimtől, és hát nem lehetett olcsó. És egyszer tudom fölvenni mosás után úgy kinyúlik. Viszont van egy ahhoz hasonlóm a kínaiból, volt vagy 2000 forint és évek óta hordom és tökéletesen passzentos még mindig.

Szóval a márka meg az ár semmit nem számít, inkább csak azért fizetsz ezreket, mert rá van írva a márkája vagy benne van a cimke.

2013. febr. 7. 21:29
 23/24 anonim ***** válasza:

Na, megoldódott a probléma kérdező? :)

2013. febr. 7. 21:52
 24/24 anonim ***** válasza:
Még annyi jutott eszembe, hogy bár én nő vagyok, de volt egy nagy szerelmem az egyetemen, aki annyira csóró volt, hogy a következő ruhadarabokkal rendelkezett: 2 kinyúlt, bolyhos, Xl-es fekete pulcsi, egy ugyanilyet fehérben, kb 4 db póló és 1 db lyukas farmer. Mégis szerettem, azért, aki volt, az ócska ruháival együtt. Fiúknál sincs ez szerintem másképp, már ha igazán szeret és normális.
2013. febr. 7. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!