Fiúk! Ti vonzódtok olyan lányokhoz akik szépek de szegények, és mivel szegények nem is oltozkodnek olyan szépen, divatosan? Járnátok ilyen lánnyal? Nem szégyellnétek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 11:47
21/24 anonim válasza:
Rólam nem is gondolnák az emberek a ruháim alapján, hogy mennyire kevés pénzből gazdálkodom. Csak épp pont a csóróság tanított meg kreatívnak lenni és mégis jól öltözni.
22/24 Doruss válasza:
Egyébként ajánlani tudom a kínai piacokat meg a turkálót. Tapasztalatból mondom, volt olyan ruhám, ami márkás volt, kaptam a nagyszüleimtől, és hát nem lehetett olcsó. És egyszer tudom fölvenni mosás után úgy kinyúlik. Viszont van egy ahhoz hasonlóm a kínaiból, volt vagy 2000 forint és évek óta hordom és tökéletesen passzentos még mindig.
Szóval a márka meg az ár semmit nem számít, inkább csak azért fizetsz ezreket, mert rá van írva a márkája vagy benne van a cimke.
23/24 anonim válasza:
Na, megoldódott a probléma kérdező? :)
24/24 anonim válasza:
Még annyi jutott eszembe, hogy bár én nő vagyok, de volt egy nagy szerelmem az egyetemen, aki annyira csóró volt, hogy a következő ruhadarabokkal rendelkezett: 2 kinyúlt, bolyhos, Xl-es fekete pulcsi, egy ugyanilyet fehérben, kb 4 db póló és 1 db lyukas farmer. Mégis szerettem, azért, aki volt, az ócska ruháival együtt. Fiúknál sincs ez szerintem másképp, már ha igazán szeret és normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!